GNTM: Η αισθησιακή δοκιμασία με το άλειμμα λαδιού και η “ρεβάνς” της Μαρίας

GNTM: Η αισθησιακή δοκιμασία με το άλειμμα λαδιού και η “ρεβάνς” της Μαρίας

Η Μαρία έχει ένα κακό ιστορικό με τα disavantage στο GNTM, καθώς σε όποια το έχει δώσει μέχρι τώρα, αναδεικνύεται νικήτρια της δοκιμασίας. Σήμερα θεώρησε πως έκανε την σωστή επιλογή.

Με μια διαφορετική δοκιμασία ήρθαν το βράδυ της Δευτέρας αντιμέτωπες οι εννέα υποψήφιες στον τηλεοπτικό ριάλιτι ομορφιάς GNTM. Όπως τους ανακοίνωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οι κοπέλες κλήθηκαν να κάνουν ένα αισθησιακό διαφημιστικό σποτάκι, στο οποίο διαφημίζουν ένα λάδι σώματος. Φορώντας εφαρμοστά κορμάκια, η μία μετά την άλλη μπήκε στο πλατό, πήρε το μπουκαλάκι με το προϊόν και με απαλές αισθησιακές κινήσεις άλειψε το λάδι στα χέρια και τα πόδια της…

Η Μαρία στο προηγούμενο επεισόδιο είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία και έτσι αυτή τη φορά κλήθηκε να διαλέξει ποια θα έχει το disavantage! Όπως είπε η ίδια αυτή τη φορά ελπίζει πως έχει κάνει τη σωστή επιλογή και σκοπεύει να κινηθεί στρατηγικά.

Έτσι διάλεξε την Κωνσταντίνα καθώς όπως είπε “Σκέφτεται πολύ και κάνει πράγματα τρελά-θεατράλε”. Στην κάμερα της εκπομπής μάλιστα, σχολίασε “Η κακή ιστορία με τα disavantage τελειώνει σήμερα. Οπότε Κωνσταντίνα μου, στα δύσκολα σήμερα. Φάε το αγγούρι σου. Γεια σου”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα