GNTM 2: “Νόμιζες δεν θα το καταλάβει η Ζενεβιέβ” – Τι θα δούμε απόψε

GNTM 2: “Νόμιζες δεν θα το καταλάβει η Ζενεβιέβ” – Τι θα δούμε απόψε
GNTM 2 Glomex

Τα κορίτσια θα φωτογραφηθούν αλά Μαίρη Πόπινς στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης. Μα τι έχει κάνει η Μαρία η αγρότισσα που εξόργισε τόσο τους κριτές και την art director του GNTM;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM 2 τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν σέξι στην κουζίνα και από το σπίτι αποχώρησε η Ελευθερία Καρναβά, η οποία σήμερα μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στη “Φωλιά των Κου Κου”.

Σε μία ακόμη δοκιμασία αποχώρησης θα κληθούν να συμμετάσχουν οι διαγωνιζόμενες που έμειναν, οι οποίες αποτελούν την τελική δεκάδα, στο αποψινό επεισόδιο της Τρίτης.

Τις έχουμε δει σε πολλούς ρόλους, με extravagant looks και με διάφορους κάθε φορά παρτενέρς, όπως φίδια, κότες και χήνες, κατσαρόλες, κουζινικά σκεύη, ακόμα και… ουρές από γοργόνες! Αυτή τη φορά, μοναδικός τους «συνεργάτης» στο photo shoot θα είναι μία ομπρέλα.

Τα επίδοξα τοπ μόντελς θα βάλουν τα «δυνατά» τους για ν’ αναδειχθούν η καλύτερη… Μαίρη Πόπινς κερδίζοντας τη φωτογραφία της ημέρας και φυσικά, το πολυπόθητο αβαντάζ!

Κάποιες θα καταφέρουν να πετύχουν το concept της πανέξυπνης, σπιρτόζας και καλλίφωνος νταντάς με ευκολία, ενώ άλλες… όχι. Μία απ’ αυτές που δεν τα κατάφεραν, όπως φαίνεται, θα είναι η Μαρία. 

Μα τι έχει κάνει που εξόργισε τόσο τους κριτές και την art director του GNTM; Συντονιστείτε αύριο στις 21.00 στο Star!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα