GNTM 2: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός – Τι θα δούμε απόψε

GNTM 2: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός – Τι θα δούμε απόψε
Τα κορίτσια του GNTM 2 Youtube

Προστίθεται άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 2 μέσα στη βδομάδα. Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του τελικού. Απόψε τα κορίτσια θα φωτογραφηθούν με concept "Σύγχρονη Εύα στον παράδεισο" μαζί με έναν παρτενέρ.

Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις του GNTM 2, καθώς αυξάνονται τα επεισόδια που θα βλέπουμε μέσα στη βδομάδα, ενώ ανακοινώθηκε η ημερομηνία μετάδοσης του τελικού.

Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο οι μέρες προβολής του GNTM 2 θα γίνουν τρεις. Από τη Δευτέρα 9/12 θα προβάλλεται Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, πάντα στις 21:00.

Το GNTM ολοκληρώνεται με τον μεγάλο, λαμπερό τελικό, που θα γίνει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 21:00, όπου θα μάθουμε ποια υποψήφια θα είναι η GNTM για το 2019!

Τι θα δούμε απόψε

Τα δύο τελευταία επεισόδια του GNTM 2 ήταν πολύ ανατρεπτικά, καθώς στο επεισόδιο τις Δευτέρας δεν υπήρξε αποχώρηση και οι τοπ 9 διαγωνιζόμενες έμειναν ως είχαν, ενώ στο επεισόδιο της Τρίτης είχαμε επιστροφές απ’ τα παλιά!

Συγκεκριμένα, ξαναμπήκαν στον διαγωνισμό έπειτα από ένα απαιτητικό casting γνωστού περιοδικού μόδας, τρεις κοπέλες που είχαν φύγει. Ο λόγος για την Εμμανουέλα, την Ελευθερία και την Πόπη.

Η πρώτη όμως, όπως ήρθε… έφυγε, αφού είχε πολύ κακή φωτογραφία στη δοκιμασία αποχώρησης.

Απόψε, τα έντεκα κορίτσια θα κληθούν να φωτογραφηθούν με concept «Σύγχρονη Εύα στον παράδεισο», μαζί με έναν παρτενέρ και φόντο… ολόκληρο τον βυσσινόκηπο!

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, το πολυπόθητο αβαντάζ έχει η Μαρία, η οποία και είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο επεισόδιο.

Εκτός απ’ το αβαντάζ της όμως, έχει και το ακόμα πιο ποθητό, disadvantage και αυτή τη φορά -περιέργως- δεν θα το δώσει στην Κάτια, αλλά στην Άννα. Έχει βαλθεί να «εξουδετερώσει» τις FF!

Απόψε, Τρίτη, στις 21.00 στο Star.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα