GNTM 3: Αδιανόητη ατάκα της Ρασέλ στη Ζενεβιέβ – Έμεινε με το στόμα ανοιχτό

GNTM 3: Αδιανόητη ατάκα της Ρασέλ στη Ζενεβιέβ – Έμεινε με το στόμα ανοιχτό
Ρασέλ και Ζενεβιέβ στο GNTM 3 Glomex

Η Ρασέλ προσπάθησε να εκφράσει την αγάπη της στη Ζενεβιέβ με μια απίστευτη ατάκα. Όλοι την κοιτούσαν αποσβολωμένοι. Τι απάντησε η κριτής.

Μια δοκιμασία γεμάτη αδρεναλίνη είχαν οι παίκτες και οι παίκτριες του GNTM 3 στο επεισόδιο της Τρίτης (20/10).

Τα μοντέλα επισκέφθηκαν το Allou Fun Park και κλήθηκαν να ξεπεράσουν τους φόβους τους, καθώς θα έπρεπε να ανέβουν πολύ ψηλά και αμέσως μετά να ποζάρουν στον φακό του φωτογράφου Γιώργου Μαλεκάκη.

Κάποιοι κατάφεραν να αποδώσουν το απαιτούμενο concept, ενώ άλλοι δεν τα κατάφεραν να ποζάρουν με χαρά και ενθουσιασμό, όπως η Ειρήνη, η οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ριάλιτι μοντέλων του Star.

Στο set υπήρξαν μερικές εντάσεις ανάμεσα στα μοντέλα, ενώ η Ρασέλ σε μια προσπάθεια να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για το concept και την αγάπη της για τη Ζενεβιέβ, “πέταξε” μια ατάκα που την άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια είπε στην κριτή: “Ήταν τέλειο! Ήμουν σίγουρη ότι η Ζενεβιέβ θα έβαζε τέτοιο concept στο GNTM, εγώ είμαι δικό της παιδί καταβάθος. Είναι το πρώτο επεισόδιο που δεν κοιμήθηκα. Ξύπνησα για τα καλά! Σ’ αγαπάω. Εγώ έχω βγει απ’ το αιδοίο της, να ξέρετε”.

Τόσο η Ζενεβιέβ, όσο και ο Καράβας και ο Σκουλός που κάθονταν στο πλάι της, αλλά και οι συμπαίκτες της Ρασέλ, την κοιτούσαν αποσβολωμένοι, ενώ η κριτής απάντησε: “Τι παίχτηκε; Τι να πούμε τώρα; Εδώ πάμε για τεστ πατρότητας”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα