GNTM 3: Ανατροπή στη διαδικασία αποχώρησης – Κλάματα στο πλατό

GNTM 3: Ανατροπή στη διαδικασία αποχώρησης – Κλάματα στο πλατό
glomex

Στο επεισόδιο της Τρίτης (8/12) τα μοντέλα έπρεπε να φωτογραφηθούν με άλογα, ως εκκεντρικοί και ωραιοπαθείς. Ποιο μοντέλο εντυπωσίασε και ποιο αποχώρησε πριν τον ημιτελικό.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (8/12)του GNTM 3, και ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό, οι παίκτες κλήθηκαν να ποζάρουν αρχικά για ιδιαίτερα πορτρέτα ομορφιάς, με τη βοήθεια προσθετικού μακιγιάζ.

Το κέρδος από την όλη δοκιμασία ήταν πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή επιβράβευση, καθώς η αποδοχή στοιχείων της εξωτερικής εμφάνισης αποτελεί μεγάλη υπόθεση για ένα μοντέλο.

Αφού ο καθένας έκανε τη δική του εξομολόγηση στη συνέχεια κλήθηκαν να έρθουν αντιμέτωποι με τις ανασφάλειές τους, αφού για τις ανάγκες της φωτογράφησης τα χαρακτηριστικά που τους ενοχλούν τονίστηκαν ακόμα περισσότερο.

Όλοι τους φωτογραφήθηκαν με συγκεκριμένο μακιγιάζ και εκείνο που έπρεπε να κάνουν στο σετ ήταν να αποπνέουν αυτοπεποίθηση ακόμα και αν έχουν ελάττωμα στην εμφάνισή τους.


Στη συνέχεια, σαν σύγχρονοι δανδήδες κλήθηκαν να ποζάρουν με αριστοκρατικό ύφος και πολυτέλεια, αναδεικνύοντας κοσμήματα και sur mesure ρούχα.

Όλα αυτά σε ένα τριπλό σκηνικό μέσα σε ένα πολυτελές σπίτι. Επιπλέον, τα μοντέλα έπρεπε να αναπαραστήσουν σκηνές της καθημερινότητας, παρέα με ένα άλογο!

Η Παρασκευή, η οποία είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, είχε το δικαίωμα να μοιράσει τα κόνσεπτ και τους χώρους που θα φωτογραφηθεί κάθε μοντέλο.

Η φωτογράφηση ξεκίνησε με ευτράπελα, αφού το άλλο.. υπερενθουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της προσπάθειας του Έντουαρντ, με αποτέλεσμα το σετ να σταματήσει για λίγο, ενώ όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Λίγο μετά, η Μαριαγάπη, που τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά πεσμένη ψυχολογικά, δεν απέδωσε στο σετ, ούσα υποτονική, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα στην αγκαλιά της Ζενεβιέβ.

Στο πλατό, οι κριτές ανέλυσαν τις φωτογραφίες και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι την καλύτερη λήψη, με διαφορά μάλιστα, είχε ο Ανδρέας, ο οποίος στην επόμενη φωτογράφηση του ημιτελικού, θα έχει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα.

Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά κάλεσε μπροστά τη Μαριαγάπη, μια κίνηση που έκανε τους παίκτες να θεωρήσουν ότι η διαγωνιζόμενη είναι ασφαλής.

Ωστόσο, η κριτής ανέτρεψε τη διαδικασία αποχώρησης, ανακοινώνοντας στη Μαριαγάπη ότι είχε χειρότερη λήψη από τα υπόλοιπα μοντέλα και πως θα πρέπει να αποχωρήσει, ενώ ξεκαθάρισε ότι, μετά τον Ανδρέα, όλες οι προσπάθειες ήταν ισάξιες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα