GNTM 3: Ποιος αποχώρησε ένα βήμα πριν την 6άδα

GNTM 3: Ποιος αποχώρησε ένα βήμα πριν την 6άδα
GNTM 3 Glomex

Έξι είναι τα μοντέλα που έμειναν στο GNTM 3. Η απαιτητική φωτογράφιση αλά "Mad Max". Ποιος πήρε την καλύτερη φωτογραφία. Ποιος αποχώρησε οριστικά.

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τα μοντέλα του GNTM 3, καθώς μετά την αποχώρηση της Δευτέρας (7/12) απέμειναν έξι και βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον ημιτελικό.

Τα μοντέλα ταξίδεψαν στην πανέμορφη Ελαφόνησο και φωτογραφήθηκαν στην παραλία, σε ένα concept εμπνευσμένο από την ταινία ‘’Mad Max’’. Συμμετείχαν σε μία καμπάνια για αυτοκίνητο και έπρεπε να δείξουν δυναμισμό και ένταση, ώστε να διαφημίσουν το προϊόν. Αν και η συγκεκριμένη φωτογράφιση προκάλεσε σάλο στα social media, καθώς η εν λόγω παραλία είναι προστατευμένη από το NATURA.

Στη δοκιμασία φωτογραφίζονταν ένας – ένας, ωστόσο, συμμετείχαν όλα τα μοντέλα μαζί ως κομπάρσοι, καθώς ο πρωταγωνιστής έπρεπε να δείξει πως είναι ο ηγέτης μιας αγέλης. Κάποιοι το “βρήκαν” αμέσως, αλλά κάποιοι άλλοι αντιμετώπισαν δυσκολίες.

Ο Ηρακλής, ως νικητής της προηγούμενης βδομάδας, κλήθηκε να μοιράσει disavantage και να δυσκολέψει τους συμπαίκτες του. «Καλές οι φιλίες, αλλά ένας νικάει», σκέφτηκε ο Ηρακλής και το έδωσε στη Μαριαγάπη, δημιουργώντας ένταση ανάμεσά τους καθώς είναι φίλοι. Ο Ηρακλής είχε, επίσης, avantage αφού ήταν ο μόνος που είχε περισσότερα λεπτά και που είδε τη θεματική του concept.

Οι περισσότερες από τις λήψεις που έφτασαν στο πλατό ήταν πολύ καλές, γι’ αυτό και οι κριτές δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν ποιος θα πάρει την καλύτερη φωτογραφία και ποιος θα φύγει από το GNTM 3. Η Παρασκευή και ο Ηρακλής είχαν τις πιο καλές προσπάθειες, με την Παρασκευή τελικά να κερδίζει.

Από την άλλη, η Μαριαγάπη και η Ξένια είχαν τις πιο αδύναμες λήψεις, γι’ αυτό και βρέθηκαν στο bottom 2. Τελικά, η Ξένια, η οποία είχε φύγει στα πρώτα επεισόδια και επέστρεψε πριν από λίγο καιρό, ήταν εκείνη που αποχώρησε για δεύτερη και οριστική φορά από το ριάλιτι του Star.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα