GNTM 3: Δε φαντάζεστε πώς ήταν ο Δημοσθένης ο “γύπας” το 2014

GNTM 3: Δε φαντάζεστε πώς ήταν ο Δημοσθένης ο “γύπας” το 2014
Ο Δημοσθένης Τζουμάνης INSTAGRAM

Με διαφορετικό στυλ, πολύ πιο αδύνατος και αγύμναστος από σήμερα, σίγουρα θα 'ταν δύσκολο κάποιος να τον αναγνωρίσει από τις φωτογραφίες αυτές.

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης έχει κάνει την έκπληξη στο “GNTM 3“, καθώς αν και άπειρος με τη μόδα, καταφέρνει να λαμβάνει τα καλύτερα λόγια από τους κριτές του ριάλιτι μοντέλων του Star.

Ο Δημοσθένης είναι 29 ετών και πριν μπει στο διαγωνισμό συνήθιζε να ασχολείται με το μπάσκετ και το γύπινγκ!

“Όταν θα βγω με τους φίλους μου είμαι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει το γύπινγκ! Γύπινγκ είναι, όταν βγαίνεις έξω με τους φίλους, ο άνθρωπος που μπορεί να τα πει, να κάνει λίγο τατς με την οποιαδήποτε γυναικεία παρουσία κλπ. Ένα άθλημα που όλοι εμείς οι γύπες ευελπιστούμε στο μέλλον να γίνει και Ολυμπιακό γιατί πάντα ονειρευόμουν να γίνω Ολυμπιονίκης οπότε έχω ελπίδες”, είχε πει κατά τη διάρκεια της audition του.

Αν και δεν είχε προετοιμάσει ιδιαίτερα τις πόζες του, πράγμα που προβλημάτισε τους κριτές, κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς οι κριτές εκτίμησαν την έντονη προσωπικότητά του.

Όντας πλέον στο σπίτι, σε κάθε δοκιμασία βάζει τα δυνατά του και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι πολύ σύντομα κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία, σε μια φωτογράφηση δυναμικών “Beach Fighters”.

Ωστόσο, ο Δημοσθένης έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά κατά τα τελευταία χρόνια και δεν μοιάζει σε τίποτα με την εικόνα που είχε το 2014, όταν ήταν 23 ετών.

Όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες του 2014, που είναι αναρτημένες στο Instagram, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο “γύπας” Δημοσθένης δεν είχε καμιά σχέση με τη σημερινή του εικόνα, την εικόνα δηλαδή που έκανε τους κριτές να τον θεωρούν ένα από τα μεγάλα φαβορί του τίτλου του πρώτου Έλληνα νικητή του “GNTM 3”.

Με διαφορετικό στυλ, πολύ πιο αδύνατος και αγύμναστος από σήμερα, σίγουρα θα ‘ταν δύσκολο κάποιος να τον αναγνωρίσει από τις παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα