GNTM 3: Ποιος κέρδισε τη δοκιμασία – Ποιος αποχώρησε

GNTM 3: Ποιος κέρδισε τη δοκιμασία – Ποιος αποχώρησε
GNTM 3 Glomex

Τη δεύτερη αποχώρηση είδαμε στο GNTM 3 την Δευτέρα (05/10). Ποια κοπέλα έφυγε από τον διαγωνισμό. Ποιο αγόρι πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

Μια, ομολογουμένως, δύσκολη δοκιμασία είχαν τα μοντέλα του GNTM 3 στο επεισόδιο της Δευτέρας (05/10), όπου οι 19 διαγωνιζόμενοι/ες φωτογραφήθηκαν στο concept “Μαχητές παραλίας”.

Τα μοντέλα κλήθηκαν να διαφημίσουν ένα αντηλιακό προσώπου, έχοντας διάφορα props στην παραλία και δίνοντας “μάχη με τον ήλιο”, μπροστά στον φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη.

Η φωτογράφιση των δυναμικών “Beach Fighters” προβλημάτισε ιδιαίτερα του κριτές. Τρία από τα αγόρια είχαν τα “κλικ” που θα έπαιρναν τη δουλειά για την καμπάνια του αντηλιακού.

Πιο καλά στη δοκιμασία τα πήγαν οι Έντουαρντ, Δημοσθένης και Ανδρέας, ενώ ο Έντουαρντ πήρε τελικά την καλύτερη φωτογραφία.

Από την άλλη, η Αλεξάνδρα, η Ειρήνη και η Λία ήταν οι τρεις κοπέλες που δεν κατάφερα να μπουν στο concept και να έχουν ένα καλό “κλικ”.

Τη χειρότερη επίδοση σύμφωνα με τη γνώμη της κριτικής επιτροπής, είχε η Αλεξάνδρα η οποία και αποχώρησε από τον διαγωνισμό, δεύτερη στη σειρά, μετά τη Χρύσα που έφυγε την προηγούμενη εβδομάδα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα