Τελικός GNTM 3: Μεγάλος νικητής ο Ηρακλής Τσουζίνοφ

Τελικός GNTM 3: Μεγάλος νικητής ο Ηρακλής Τσουζίνοφ
Ο Ηρακλής στον τελικό του GNTM 3 GLOMEX

Το GNTM 3 ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό το βράδυ της Τρίτης (15/12). Μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ. Οι τρεις δοκιμασίες, οι βαθμολογίες και τα highlights της βραδιάς.

Μετά από περίπου τρεις μήνες και έπειτα από πολλές και δύσκολες δοκιμασίες, το GNTM 3 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης 15/12, αναδεικνύοντας ως μεγάλο νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοφ.

Το μοντέλο θα λάβει το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite Models στο Λονδίνο, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από το House Of Jewels.

Ο τελικός περιλάμβανε τρία μέρη. Στο πρώτο μέρος υπήρξε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς ο Αιμιλιάνο αποχώρησε από τη διεκδίκηση του επάθλου, με τους Ανδρέα, Παρασκευή και Ηρακλή να μένουν πίσω στη διεκδίκηση.

Οι φιναλίστ του GNTM 3 INSTAGRAM

Η πρώτη δοκιμασία είχε να κάνει με τρεις διαδοχικές πασαρέλες, όπου τα μοντέλα περπάτησαν φορώντας τρία διαφορετικά σύνολα από Έλληνες σχεδιαστές μόδας.

Στην πασαρέλα συμμετείχαν και 15 viral παίκτες από τους 40 που είχαμε δει στα φετινά bootcamps.

Στο show τα μοντέλα εντυπωσίασαν τους κριτές, οι οποίοι έκαναν λόγο για “ολοκληρωμένα μοντέλα”, χαροποιώντας ιδιαίτερα τους παίκτες. Οι κριτές δήλωσαν μάλιστα ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί στη λεπτομέρεια.

Ωστόσο, ο coach Καράβας επεσήμανε στον Αιμιλιάνο πως θα έπρεπε να κρατάει μεγαλύτερα κενά με τους συμπαίκτες του στην πασαρέλα, πράγμα που αποτέλεσε το μοναδικό λάθος του.

Στο τέλος των catwalk, οι κριτές αποφάσισαν πως ένας παίκτης θα έπρεπε να αποχωρήσει. Αυτός ήταν ο Αιμιλιάνο, ο οποίος είχε τη χειρότερη προσπάθεια, με αποτέλεσμα να πρέπει να εγκαταλείψει τον αγώνα του επάθλου, κατακτώντας την τέταρτη θέση.

Μετά από τη δοκιμασία της πασαρέλας ο Αιμιλιάνο αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων του Star και, έτσι, οι φιναλίστ που έμειναν να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο ήταν πλέον τρεις.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή η ανατροπή με την αποχώρηση συνέβη για πρώτη φορά σε τελικό του GNTM, ενώ κάθε χρόνο τρεις ήταν οι παίκτες που πήγαιναν στον τελικό μετά τον ημιτελικό.

Οι τρεις φιναλίστ, έπειτα, συμμετείχαν σε μία διπλή φωτογράφιση, ενώ πίσω από την κάμερα βρίσκονταν ο φωτογράφος και κριτής του GNTM 3, Δημήτρης Σκουλός.

Στις δύο δοκιμασίες, οι τρεις φιναλίστ φωτογραφήθηκαν μαζί με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα, αλλά και με μοντέλα που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ στη ζωή τους.

Στην πρώτη φωτογράφησή του ο Ηρακλής εντυπωσίασε τους κριτές, πλάι στη Βίκυ Καγιά και τον coach του, με τον Δημήτρη Σκουλό να του λέει πως δεν έχει δει ποτέ ξανά τόσο καλό αποτέλεσμα από τον ίδιο.

Από την άλλη, η Παρασκευή την ώρα της πρώτης της φωτογράφησης έλαβε εξίσου καλά σχόλια, ωστόσο οι κριτές τόνισαν ότι θα πρέπει να λυθεί περισσότερο και να αποβάλει το άγχος.

Τελευταίος για το πρώτο κόνσεπτ φωτογραφήθηκε ο Ανδρέας, ο οποίος έλαβε μόνο θετικά σχόλια, γεγονός που του έδωσε κίνητρο για να πιστεύει ότι έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο νικητής.

Στην δεύτερη και τελευταία φωτογράφηση του φετινού κύκλου, τα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν σα να βρίσκονται σε κοκτέιλ πάρτι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες φωτογραφίστηκαν με παρτενέρ.

Στο συγκεκριμένο κόνσεπτ οι κριτές ήταν λακωνικοί στα σχόλιά τους, δε βοήθησαν τόσο τους παίκτες, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δουν κατά πόσο μπορούν τα μοντέλα να εφαρμόσουν όσα έχουν μάθει εδώ και τρεις μήνες.

Την ώρα της κρίσεως, δόθηκε πρώτα η βαθμολογία των τεσσάρων κριτών για την πρώτη φωτογράφιση. Ο καθένας τους βαθμολόγησε ατομικά από το 1 έως το 10.

Κατά την αξιολόγηση των παικτών για την πρώτη φωτογράφηση στο red carpet, ο Ανδρέας έλαβε 37 βαθμούς, η Παρασκευή 38 και ο Ηρακλής 39.

Στο σημείο εκείνο, και μετά το τέλος του μαγνητοσκοπημένου επεισοδίου, ξεκίνησε το ζωντανό μέρος κατά το οποίο στο πλατό βρέθηκαν μόνοι οι τρεις φιναλίστ και οι κριτές.

Μεταξύ των κριτών και ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος απουσίαζε στον ημιτελικό, αλλά και στο πρώτο μέρος του τελικού, λόγω επαφής του με κρούσμα covid.

Στο ζωντανό μέρος του τελικού είδαμε και τις υπόλοιπες βαθμολογίες των κριτών, αλλά και τις ψήφους του κοινού.

Στη κριτική για τη δεύτερη φωτογράφιση των παικτών, ο Ανδρέας έλαβε 35 βαθμούς, η Παρασκευή 38 και ο Ηρακλής 40 βαθμούς, με τη βαθμολογία να διαμορφώνεται ως εξής: Ανδρέας 72, Παρασκευή 76 και Ηρακλής 79 βαθμοί.

Στη συνέχεια, ανακοινώθηκαν οι ψήφοι του κοινού σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι βαθμολογίες του κοινού προστέθηκαν στις υπάρχουσες βαθμολογίες των κριτών, αναδεικνύοντας ως μεγάλο νικητή του φετινού GNTM τον Ηρακλή Τσουζίνοφ. Στη δεύτερη θέση κατέληξε η Παρασκευή και στην τρίτη ο Ανδρέας.

Να θυμίσουμε ότι ο Ηρακλής θα λάβει ως έπαθλο το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite Models στο Λονδίνο, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από το House Of Jewels.

Δείτε παρακάτω την πρώτη δήλωση του νικητή:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα