GNTM 3: Η αποχώρηση – “βόμβα” που σόκαρε τους παίκτες

GNTM 3: Η αποχώρηση – “βόμβα” που σόκαρε τους παίκτες
GNTM 3 GLOMEX

Σε μια άκρως ανταγωνιστική δοκιμασία, οι παίκτες τα έδωσαν όλα στην πασαρέλα, με στόχο μια θέση στο GNTM 3. Ποιος πήρε ασυλία και ποιος την καλύτερη φωτογραφία.

Μετά την αποχώρηση της Παρασκευής την περασμένη Τρίτη (27/10) από το GNTM 3, τα μοντέλα βάζουν τα δυνατά τους για να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό και να φτάσουν ακόμη πιο μακριά στο ριάλιτι μοντέλων του Star.

Η νέα δοκιμασία αποχώρησης στην οποία κλήθηκαν να ανταποκριθούν τα μοντέλα στο επεισόδιο της Δευτέρας (2/11) περιλάμβανε μια πασαρέλα, στην οποία ένα καλό μοντέλο θα έπρεπε να ξέρει να περπατάει σωστά.

Καλεσμένες σε αυτή τη δοκιμασία ήταν η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου, οι οποίες ανέλαβαν ρόλο Art Director.

Οι διαγωνιζόμενοι/ες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Το concept της Συνατσάκη είχε να κάνει με τον χειμώνα στο Woodstock και της Οικονομάκου με την Ιταλία και το Μιλάνο.

Τα μοντέλα έπρεπε να εντυπωσιάσουν στο Cat Walk, ενώ στο τέλος της πασαρέλας ο κάθε παίκτης είχε 4 κλικ, εκτός από 2 παίκτες που είχαν μόνο 1 ένα. Αυτές οι φωτογραφίες έκριναν και το ποιος θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Ο Αιμιλιάνο ήταν για μια ακόμα φορά ο παίκτης με την καλύτερη φωτογραφία στην περασμένη δοκιμασία και επέλεξε το πλεονέκτημα να συμμετάσχει στο catwalk concept του Μιλάνου και της Αθηνάς Οικονομάκου, αφού του ταιριάζει περισσότερο. Στον αντίποδα, επέλεξε Δημοσθένη και Έντουαρντ για το disadvantage.

Τα δύο αντίπαλα team εντυπωσίασαν με την πασαρέλα τους, με τους 4 κριτές να διακρίνουν κάποιους που ξεχώρισαν ιδιαίτερα, ενώ κάποιοι λίγοι απογοήτευσαν με την απόδοσή τους.

Νικήτρια ομάδα ήταν τελικά, σύμφωνα με τους coaches, αυτή της Αθηνάς Οικονομάκου η οποία μάλιστα, θα αποφάσιζε σε ποιον παίκτη θα έδινε την ασυλία για την επόμενη δοκιμασία.

Η γνωστή ηθοποιός δικαιολόγησε την επιλογή της, λέγοντας πως ο παίκτης που θέλει να πάρει την ασυλία ήταν εκείνος που της φάνηκε πιο επαγγελματίας. Και αυτός ήταν ο Αιμιλιάνο.

Στο πλατό την καλύτερη φωτογραφία διεκδίκησαν ο Δημοσθένης και ο Ανδρέας. Τα δύο αγόρια “κοντραρίστηκαν” έντονα και το καλύτερο κλικ τελικά ανήκε στον Ανδρέα.

Από την άλλη, στις χειρότερες 3 φωτογραφίες ήταν ο Εμμάνουελ, η Μαριαγάπη και ο Ηρακλής. Με μικρές διαφορές, ο Εμμάνουελ είχε τη χειρότερη λήψη, με αποτέλεσμα να είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα