GNTM 3: Ο “γύπας” ανακήρυξε τη Μαρινέλα “Miss Κοιμισμένη 2020”

GNTM 3: Ο “γύπας” ανακήρυξε τη Μαρινέλα “Miss Κοιμισμένη 2020”
Η Μαρινέλα glomex

"Το πρώτο μου μειονέκτημα πάει στη 'Miss Κοιμισμένη 2020', τη Μαρινέλα", είπε ο Δημοσθένης. "Είναι διπρόσωπος και γελοίος", απάντησε η παίκτρια, εμφανώς εκνευρισμένη.

Στο επεισόδιο της Τρίτης του “GNTM 3”, οι παίκτες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν κάτω από το νερό και συγκεκριμένα σε μία πισίνα που στο βάθος της είχε κινηματογραφικό σκηνικό.

Μετά την μεγάλη ανατροπή είχαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (26/10), καθώς ένα ατύχημα την ώρα του set οδήγησε σε μία, άδικη για πολλούς από τους παίκτες, αποχώρηση του Κωνσταντίνου, οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους να αποδείξουν πως αξίζουν μια θέση στο ριάλιτι μοντέλων του Star.

Νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας ήταν ο Δημοσθένης, ο οποίος πήρε την καλύτερη φωτογραφία, οπότε ήταν αυτός που θα μοιράσει τα disadvantage στους παίκτες. Ο “γύπας” του ριάλιτι μοντέλων του Star επέλεξε να δυσκολέψει τη Μαρινέλα και τον Εμμάνουελ.

“Το πρώτο μου disadvantage θα πάει στη Μαρινέλα! Είναι ένα παιδί με το οποίο δεν κάνουμε παρέα στο σπίτι, υπάρχει δεν υπάρχει μου είναι το ίδιο, μου είναι αδιάφορη. Όσο έχω προλάβει να την γνωρίσω, δε μου αρέσει ο χαρακτήρας της, δε μου αρέσει η αύρα της δεν μου αρέσει η ενέργεια της. Από κει και πέρα νομίζω ότι κινείται στη μετριότητα και, επειδή τη βλέπω και στο σπίτι και κοιμάμαι, το πρώτο μου μειονέκτημα πάει στη “Miss Κοιμισμένη 2020″, τη Μαρινέλα”, είπε ο Δημοσθένης.

Η παίκτρια, μετά την επίθεση, προτίμησε να μην απαντήσει στον “γύπα” και αρκέστηκε να πει ότι δεν έχει επαφές στο σπίτι μαζί του, γιατί δεν θέλει, ενώ τόνισε πως δεν πιστεύει ότι είναι “Miss Κοιμισμένη 2020”. Ωστόσο, τον “στόλισε” κανονικά στην κάμερα στο σπίτι αργότερα.

“Πραγματικά είναι τόσο διπρόσωπος που δεν πιστεύω ότι αξίζει να ανοίγει το στόμα του μπροστά στις κάμερες. Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Δεν πιστεύω ότι είμαι η ‘Miss Κοιμισμένη 2020’! Δεν έχω ανοιχτεί στον Δημοσθένη, δε με έχει γνωρίσει, ούτε και θα του δοθεί αυτή η ευκαιρία γιατί δε θέλω, είναι γελοίος“, είπε πίσω από τις κάμερες η παίκτρια.

Να σημειωθεί ότι τόσο η Ζενεβιέβ, που επέπληξε στη φωτογράφηση τον Δημοσθένη, όσο και οι υπόλοιποι κριτές στο πλατό, βρήκαν άστοχο τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό και προέτρεψαν τον παίκτη να μείνει μακριά από τέτοιες επιθέσεις προς γυναίκες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα