GNTM 3: Μεγάλη ανατροπή – Η συγκινητική αποχώρηση του “golden pass”

GNTM 3: Μεγάλη ανατροπή – Η συγκινητική αποχώρηση του “golden pass”
Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι στο GNTM 3 Glomex

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, που είχε πάρει το "golden pass" του GNTM 3, ήταν το μοντέλο που αποχώρησε. Ποιος πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

Μεγάλη ανατροπή είχαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (26/10) του GNTM 3, καθώς ένα ατύχημα την ώρα του set οδήγησε σε μία, άδικη για πολλούς από τους παίκτες, αποχώρηση.

Οι 24 διαγωνιζόμενοι/ες φωτογραφήθηκαν καθώς περνούσαν μέσα από ένα καταρράκτη με 2.500 λίτρα γάλα, βγάζοντας δυναμισμό, ενέργεια και αθλητικό στυλ.

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είχε ένα από τα τρία ντιβασαντάζ που έδωσε ο Ηρακλής και έτσι είχε μόνο μία λήψη, την οποία δεν κατάφερε να βγάλει γιατί είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα.

Το ατύχημά του ήταν η αιτία να αποχωρήσει από το ριάλιτι μοντέλων του Star, καθώς δεν υπήρχε κάποιο “κλικ” για να σχολιάσουν οι κριτές, επομένως δεν μπορούσε να παραμείνει.

Στο πλατό δεν υπήρξε καν δυάδα ή τριάδα με τις χειρότερες φωτογραφίες, καθώς η αποχώρησή του ήταν αυτονόητη, και έτσι αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές του.

Αντιθέτως, την καλύτερη φωτογραφία στην εν λόγω δοκιμασία είχαν ο Δημοσθένης και ο Αιμιλιάνο, με τον “γύπα” (όπως αυτοαποκαλείται) να παίρνει την πρώτη θέση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα