GNTM 3: Στα “μαχαίρια” κριτές και μοντέλα – Η ανατροπή που δεν περίμενε κανείς

GNTM 3: Στα “μαχαίρια” κριτές και μοντέλα – Η ανατροπή που δεν περίμενε κανείς
Τα μοντέλα στο πλατό glomex

Το πιο ανατρεπτικό επεισόδιο περιλάμβανε πολλές εντάσεις και κλάματα. Για πρώτη φορά στο πλατό ο coach Καράβας. Τι ζήτησε από τους κριτές.

Προς τον μεγάλο τελικό οδεύουν σιγά σιγά τα μοντέλα του GNTM 3, μετά την ανατρεπτική αποχώρηση του Εμμάνουελ στο επεισόδιο της Δευτέρας (23/11).

Το επίπεδο δυσκολίας ανέβηκε πολύ ψηλά, καθώς οι κορυφαίοι 9 του διαγωνισμού μοντέλων του Star βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία.

Με την επίσκεψη της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Γιώργου Καράβα, που έφτασαν στο σπίτι για τη δοκιμασία επιβράβευσης, οι παίκτες έπρεπε μέσα σε 2 μόλις λεπτά να φορέσουν πολύ στενές latex φόρμες και να προλάβουν να βγάλουν μια selfi πόζα σε ένα τάμπλετ που ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Ο νικητής ή η νικήτρια της δοκιμασίας θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια επαγγελματική φωτογράφηση με τον coach Δημήτρη Σκουλό. Μαζί με έναν συμπαίκτη, καθώς και ένα ακόμα ζευγάρι διαγωνιζομένων, που θα έχει το ρόλο “κομπάρσου”, θα συναντηθούν με τον Δημήτρη Σκουλό με στόχο να ενισχύσουν φωτογραφικά το book τους.

Ο coach Καράβας επέλεξε πως η καλύτερη προσπάθεια ανήκε τον Αιμιλιάνο, τονίζοντας πως επέλεξε εντελώς αντικειμενικά τη φωτογραφία, καθώς ο Αιμιλιάνο ήταν καλύτερος σε πόζα, στήσιμο, πρόσωπο και σώμα.

Η επιλογής αυτή που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Ανδρέα και τον Έντουαρντ οι οποίοι θεώρησαν ότι αδικήθηκαν. Αδικημένος ένιωσε και ο Δήμος. Τα αγόρια έδειξαν την ενόχλησή τους στους σε Καράβα και Ζεν, κάτι που έφερε αρκετή ένταση στο σετ.

Ο νικητής Αιμιλιάνο επέλεξε για τη φωτογράφιση να έχει μαζί του την Μαριαγάπη. Αυτό φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο, με τους παίκτες να κάνουν λόγο επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά πως Μαριαγάπη και Αιμιλιάνο είναι ζευγάρι.

Τα σχόλια δεν έμειναν εκεί, αφού κι ο Δημήτρης Σκουλός επισήμανε στην φωτογράφιση ότι τα δύο μοντέλα ταιριάζουν πολύ, με τον Ηρακλή να τονίζει ότι ταιριάζουν και στη ζωή.

Στην επόμενη δοκιμασία, οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν ένα “μάθημα” στα μοντέλα, για την “ανάρμοστη” συμπεριφορά απέναντι στο Γιώργο Καράβα.

Σε μια καμπάνια για ρολόι, οι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να αναλάβουν ρόλο μοντέλου, art director αλλά και κριτή, καθώς επέλεξαν οι ίδιοι το κλικ που θα έφτανε στο πλατό.

Φορώντας εξοπλισμό scuba diving, οι παίκτες κλήθηκαν να ποζάρουν με δυναμισμό για τον φακό του Πάνου Γεωργίου. Τα ζευγάρια καθορίστηκαν από τον Δημοσθένη Τζουμάνη, που είχε και το πλεονέκτημα.

Στο πλατό οι κριτές σοκαρίστηκαν με το κακό αποτέλεσμα της φωτογράφισης, αφού μόνο η Παρασκευή και ο Δήμος έφεραν ένα καλό αποτέλεσμα. ΗΒίκυ Καγιά όταν είδε τις φωτογραφίες τους απογοητεύτηκε!

“Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω. Σας το λέω σαν ότι ιδιότητα έχω σε αυτή τη ζωή. Σήμερα έχω πάθει μεγάλο πρόβλημα!” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Σκουλός με τη σειρά του εξήγησε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των κριτών και ότι οι φωτογραφίες που επιλέγουν είναι για το καλό τους.

Όταν τα παιδιά έφυγαν για λίγο από το πλατό για να αποφασίσουν οι κριτές ποιος θα αποχωρήσει, ο Γιώργος Καράβας θέλησε να κάνει τη δική του παρέμβαση. Ζήτησε από τους κριτές να μην αποχωρήσει κανένας, επειδή νιώθει υπεύθυνος για όλα αυτό που συνέβη.

Τελικά, οι κριτές συμφώνησαν και για πρώτη φορά στο GNTM η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στα παιδιά ότι δε θα πάρει κανείς ούτε την καλύτερη φωτογραφία και ούτε θα υπάρξει αποχώρηση!

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα