Μαριαγάπη – GNTM 3: Ο πρώην σύντροφός της “αδειάζει” την ίδια και τη μητέρα της

Μαριαγάπη – GNTM 3: Ο πρώην σύντροφός της “αδειάζει” την ίδια και τη μητέρα της
Η Μαριαγάπη από το GNTM 3 Youtube

Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης δήλωσε πως είχαν κανονικά σχέση όταν μπήκε στο GNTM 3. Επιβεβαίωσε πως χώρισαν και η παίκτρια τα έφτιαξε με τον Αιμιλιάνο.

Ο Διονύσης Κριζέας, ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης από το GNTM 3, “άδειασε” τόσο την πρώην κοπέλα του όσο και τη μητέρα της λέγοντας πως είχαν κανονικά σχέση, όχι πλατωνική και εκείνη τα έφτιαξε με τον Αιμιλιάνο.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Μαριαγάπης είχε δηλώσει στην εκπομπή “Happy Day” πριν από μερικές μέρες πως ο Διονύσης και η κόρη της είχαν μία “μετασχολική σχέση” που έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Επίσης, είπε πως εκείνη διαχειρίζεται το Instagram της κόρης της και κατέβασε κάποιες φωτογραφίες, ενώ δήλωσε πως δεν θα την ενοχλούσε καθόλου να είναι ζευγάρι με τον Αιμιλιάνο.

Ο πρώην σύντροφός της, όμως, αποκάλυψε στο “Pop Up” πως οι δυο τους είχαν μια κανονική σχέση, η οποία δεν τελείωσε όταν μπήκε στο παιχνίδι η Μαριαγάπη, αλλά κατά τη διάρκεια του ριάλιτι του Star.

“Είναι αστείο αυτό που είπε η μητέρα της. Είχαμε μια κανονική σχέση. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήμασταν μαζί, προφανώς η μητέρα της ήθελε να την προστατεύσει. Η μαμά της με είχε βάλει σε μια διαδικασία να μην πιστέψω τα δημοσιεύματα και να την περιμένω. Καμιά 19χρονη δεν θα έδινε το Instagram της στη μαμά της”, δήλωσε ο νεαρός Διονύσης, ενώ επιβεβαίωσε ότι στην πορεία η Μαριαγάπη τα έφτιαξε με τον συμπαίκτη της.

Υπενθυμίζεται, πως πριν από μερικές μέρες η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε, επίσης, τη σχέση της Μαριαγάπης με τον Αιμιλιάνο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα