GNTM 4: Αποχώρησε το φαβορί – Σοκαρισμένοι οι παίκτες

GNTM 4: Αποχώρησε το φαβορί – Σοκαρισμένοι οι παίκτες
Οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 4 STAR TV

Ένα από τα μεγάλα φαβορί του GNTM 4 αποχώρησε την Τρίτη (16/11) από το διαγωνισμό μόδας, καθώς δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές.

Σε “δύσβατα νερά” μπήκαν τα μοντέλα του GNTM 4 το βράδυ της Τρίτης (16/11), μετά την χθεσινή αποχώρηση της Ιωάννας, η οποία είχε την πιο αδύναμη φωτογραφία.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι παίκτες και παίκτριες του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων ταξίδεψαν μέχρι τη Λίμνη Δόξα, όπου έκαναν κάμπινγκ. Τα μοντέλα κλήθηκαν να στήσουν τις σκηνές τους και να χρησιμοποιήσουν όλα τα απαραίτητα κατασκηνωτικά εργαλεία, ενώ έπειτα φωτογραφήθηκαν σε ζευγάρια στη φύση.

Στη συνέχεια, τα μοντέλα έβαλαν τα δυνατά τους στην απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης, η οποία έγινε μέσα στη λίμνη. Συγκεκριμένα, έπρεπε να ποζάρουν πάνω σε ένα άλογο με ρομαντισμό και αισθησιασμό, ενώ οι κινήσεις τους έπρεπε να είναι πολύ φυσικές και οι πόζες τους πολλές και διαφορετικές.

GNTM 4: Η δοκιμασία στη Λίμνη Δόξα

GNTM 4: Ποια από τα μοντέλα ξέρουν να στήνουν σκηνές;

Από το επεισόδιο δεν έλειψαν και οι καβγάδες, καθώς ο Ντίνος, ο Κωνσταντίνος και η Κυβέλη ήρθαν αντιμέτωποι με ξεκαθαρίσματα Πολλοί κατηγόρησαν την Κυβέλη πως “βάζει λόγια” στον Ντίνο, ωστόσο, η ίδια θεώρησε πως την “πολεμούν” επειδή τα πηγαίνει καλά στον διαγωνισμό.

Στο πλατό, οι κριτικές ήταν αρκετά θετικές και με τους τέσσερις κριτές να δυσκολεύονται αρκετά με τις λήψεις.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Ειρήνη, η οποία μάγεψε τους πάντες με το αποτέλεσμα.

Στον αντίποδα, ένα μοντέλο είχε τη χειρότερη λήψη και θα έπρεπε να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας του Star. Το οριστικό τέλος έφτασε για τον Θάνο, οποίος εγκατέλειψε το διαγωνισμό σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

GNTM 4: Η φωτογράφιση του Θάνου

GNTM 4: Η στιγμή της αποχώρησης του Θάνου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα