GNTM 4: Απογοητεύτηκαν τα μοντέλα επειδή δεν μένουν σε βίλα – “Κατεβείτε από το καλάμι”

GNTM 4: Απογοητεύτηκαν τα μοντέλα επειδή δεν μένουν σε βίλα – “Κατεβείτε από το καλάμι”

Παγωμάρα προκάλεσε στους περισσότερους διαγωνιζόμενους του GNTM το σπίτι που αντίκρυσαν, καθώς περίμεναν καλύτερες και πιο πολυτελείς συνθήκες. Έξαλλη η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η πρώτη γνωριμία των 20 μοντέλων που διαγωνίζονται στο φετινό GNTM με το νέο τους σπίτι δεν πήγε και πολύ καλά. Τουλάχιστον όχι όπως θα περίμεναν.

Κατά την άφιξή τους στον χώρο, τους διαγωνιζόμενους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη, όπως προκύπτει από την παγωμάρα και την απογοήτευση στα πρόσωπά τους.

Κι αυτό διότι, αντί την πολυτελή βίλα που περίμεναν να αντικρύσουν, ως είθισται στον διαγωνισμό, είδαν έναν κοινόβιο χώρο με 20 κρεβάτια που σίγουρα απείχε από την εικόνα που είχαν στο μυαλό τους.

Όλα έγιναν μετά το τέλος της πρώτης φωτογράφισης για την δοκιμασία αποχώρησης, όπου υποτίθεται ότι θα μεταφέρονταν στην υπερπολυτελή με βίλα. Στη διαδρομή είχαν αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά, για να επιβεβαιωθεί η ψυχρολουσία κατά την είσοδό τους στο σπίτι. Κάποια από τα μοντέλα αναζητούσαν την πισίνα, ενώ δεν ήταν λίγοι οι παίκτες και οι παίκτριες που ήταν αμήχανοι, ενώ κάποιοι εξέφρασαν ανοιχτά την απογοήτευσή τους.

Ο Γιώργος Καράβας προσπάθησε να τους “προσγειώσει”, λέγοντάς τους πως η πραγματικότητα και οι κανονικές συνθήκες του επαγγέλματος δεν πρέπει να ταυτίζονται με την πολυτέλεια, ενώ πολύ πιο αυστηρή αλλά και εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία ενοχλήθηκε με κάποιες παίκτριες που εμφανίστηκαν δυσαρεστημένες.

Μέχρι στιγμής έχουμε δύο πριγκίπισσες και μας λείπει το φασόλι. Θα ήθελα να κάτσετε να το σκεφτείτε αυτό που σας κάναμε γιατί είναι ένα πολύ καλό σημάδι χαρακτήρα. Δεν θα ζείτε στην βίλα του GNTM, οπότε θα ήθελα λιγάκι να κατέβετε από το καλάμι και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα του επαγγέλματος που σας περιμένει. Εδώ ήρθαμε να κάνουμε δουλειά”, τους είπε.

Να σημειωθεί πάντως, ότι αυτή ήταν απλά μία δοκιμασία για να αξιολογηθούν οι αντιδράσεις των μοντέλων, που εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στη γνωστή βίλα του διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα