GNTM 4: Το Twitter βρήκε την φετινή “κακιά” – Ατελείωτο τρολάρισμα

GNTM 4: Το Twitter βρήκε την φετινή “κακιά” – Ατελείωτο τρολάρισμα
Η Κυβέλη από το GNTM 4 Star Tv

Στο στόχαστρο του Twitter μπήκε η παίκτρια του GNTM4, Κυβέλη. Η αντίδρασή της όταν αντίκρισε το σπίτι, η αφ' υψηλού συμπεριφορά της και τα αστεία σχόλια.

Το GNTM 4 αποτελεί ένα από τα τηλεοπτικά ριάλιτι που οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν ανελλιπώς, ενώ κάθε χρόνο ξεχωρίζουν κάποιους παίκτες ή παίκτριες που γίνονται “αντικείμενο” τρολαρίσματος, συνήθως λόγω της εκρηκτικής συμπεριφοράς τους ή του αλαζονικού χαρακτήρα τους.

Έτσι και φέτος, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του νέου κύκλου του ριάλιτι μόδας του Star, οι τουιτεράδες εντόπισαν ένα άτομο που τους κίνησε το ενδιαφέρον. Προς το παρόν, ο καινούργιος τους “στόχος” είναι η 19χρονη Κυβέλη, η οποία πήρε το “εισιτήριο” για την είσοδό της στο σπίτι του GNTM 4.

Ωστόσο, στην πρώτη φωτογράφιση αποχώρησης για φέτος, η Κυβέλη “έστρεψε” τα βλέμματα των τουιτεράδων πάνω της, αρχικά με την ατάκα “Έχω περάσει, δεν έχω περάσει; Αυτό έλειπε. Αν δεν περάσω εγώ τι θα μείνει” και έπειτα με την αντίδρασή της, όταν αντίκρισε το σπίτι του φετινού παιχνιδιού.

Η παραγωγή μετέφερε αρχικά τα μοντέλα σε ένα κοινόβιο χώρο – loft με 20 ράντζα, αντί για την πολυτελή βίλα που βλέπουμε κάθε χρόνο, προτού τους κάνει έκπληξη. Η απογοήτευση όλων ήταν έκδηλη, αλλά η αντίδραση της Κυβέλης ήταν η πιο έντονη, αφού δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει.

Εγώ δεν κοιμάμαι σε τέτοιο κρεβάτι. Όχι, δεν κοιμάμαι. Ο καθένας έχει τα όριά του και όταν αυτά ξεπερνιούνται, βάζουμε μπροστά την ψυχική υγεία. Αντικειμενικά, αυτό ξεπερνάει τα όριά μου”, δήλωσε η παίκτρια. Μάλιστα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί της έκανε και παρατήρηση αργότερα, αποκαλώντας την “πριγκίπισσα”.

Φυσικά, το Twitter δεν έχασε ευκαιρία να σχολιάσει την αφ’ υψηλού συμπεριφορά της!

Το τρολάρισμα του Twitter στην Κυβέλη του GNTM 4

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα