GNTM 4: Αυτά τα μοντέλα επέστρεψαν στο ριάλιτι

GNTM 4: Αυτά τα μοντέλα επέστρεψαν στο ριάλιτι

Επιστροφές - καταστροφές στο αποψινό επεισόδιο του GNTM 4. Τα τέσσερα μοντέλα που επέστρεψαν στο show και οι αντιδράσεις των συμπαικτών τους.

Μία δεύτερη ευκαιρία είχαν οι 10 παλιοί παίκτες που είχαν αποχωρήσει από το σπίτι του GNTM 4, καθώς το βράδυ της Τρίτης (9/11) επέστρεψαν στο πλατό του ριάλιτι μόδας, όπου τους υποδέχθηκαν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ο Alex Babahmadi, επικεφαλής επικοινωνίας για το πρακτορείο Elite Models παγκοσμίως.

Τα μοντέλα πέρασαν ξανά από casting και μοιράστηκαν άγνωστες πτυχές του εαυτού τους, που ενδεχομένως δεν είχαν την ευκαιρία να το κάνουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον διαγωνισμό, ενώ αυτοί που ξεχώρισαν ήταν μεταξύ άλλων ο Αγγαίος, η Ραφαέλα, ο Ηλίας και ο Θάνος.

Τελικά, το “εισιτήριο” για την επιστροφή τους στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star όπου θα έχουν ξανά την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model και τα “χρυσά” έπαθλα του νικητή, κατάφεραν να κερδίσουν ο Αγγαίος, η Ιωάννα, ο Ντίνος και ο Θάνος, επιβεβαιώνοντας τα σπόιλερ που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα