GNTM 4: Αυτή είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού!

GNTM 4: Αυτή είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού!
GNTM 4 Glomex

Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία για τον πολυαναμενόμενο τελικό του GNTM 4 στο Star. Τα έπαθλα που θα κερδίσει ο νικητής ή η νικήτρια του διαγωνισμού.

Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικού του GNTM 4, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί φέτος την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Star.

Οι παίκτες και οι παίκτριες που έχουν απομείνει αυτή τη στιγμή μέσα στον διαγωνισμό είναι έξι, μετά την αποχώρηση του Ναπολέοντα. Έτσι, την διαδρομή τους στο ριάλιτι μόδας συνεχίζουν οι: Κυβέλη, Ειρήνη, Αγγαίος, Όλγα, Αγάπη, Κωνσταντίνος.

Στον πολυαναμενόμενο τελικό θα καταφέρουν να βρεθούν τρία από τα παραπάνω μοντέλα, που θα περάσουν από διάφορες δοκιμασίες και φωτογραφίσεις, τις οποίες θα κρίνουν οι Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Δημήτρης Σκουλός και Ζενβιέβ Μαζαρί.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος νικητής ή η νικήτρια θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 50.000 χιλιάδων ευρώ, ένα συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Elite London, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels, αλλά και ένα αυτοκίνητο SUV, το Open Mokka.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα