GNTM 4: Η δοκιμασία που μετέτρεψε το ριάλιτι σε “Rodeo” – Ποιο μοντέλο αποχώρησε

GNTM 4: Η δοκιμασία που μετέτρεψε το ριάλιτι σε “Rodeo” – Ποιο μοντέλο αποχώρησε
Οι κριτές του GNTM 4 glomex

Άρωμα "Άγριας Δύσης" είχε η δοκιμασία του GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας. Η ένταση ανάμεσα στους κριτές και το μοντέλο που βρέθηκε εκτός διαγωνισμού.

Μία δοκιμασία από τα παλιά περίμενε τα δέκα μοντέλα του GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας (8/11), στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας που επέστρεψε για ακόμη ένα βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Star.

Το concept Rodeo επέστρεψε στο show μόδας και είχε αέρα… “Άγριας Δύσης”, αφού τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν επάνω σε έναν μηχανικό “μαινόμενο” ταύρο, για την καμπάνια βιταμινούχου νερού. Ωστόσο, δεν ήταν καθόλου εύκολη δοκιμασία καθώς οι πόζες τους έπρεπε να έχουν τη χάρη ενός fashion cowboy και cowgirl, ενώ το παραμικρό στραβοπάτημα μπορούσε να φέρει καταστροφή.

GNTM 4: Τα μειονεκτήματα που έκαναν τα μοντέλα να πεισμώσουν

Η Κυβέλη έχοντας αναδειχθεί νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας μοίρασε τα disadvantages στους συμπαίκτες της, αποφασίζοντας να “κόψει” ενάμιση λεπτό από την Όλγα και τη Μαρία, εξηγώντας πως θέλησε να τις δυσκολέψει, καθώς όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είχαν στη διάθεσή τους τρία λεπτά για να φωτογραφηθούν.

Οι δυο παίκτριες εξήγησαν πως η απόφαση αυτή της Κυβέλης τις έκανε να πεισμώσουν και να παλέψουν περισσότερο για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

GNTM 4: Η on camera διαφωνία των κριτών για τη φωτογραφία της Κυβέλης

Από το πλατό του GNTM 4 δεν έλειψε ούτε σήμερα η ένταση, αυτή τη φορά όμως μεταξύ των κριτών, οι οποίοι διαφώνησαν ανοιχτά για την προσπάθεια της Κυβέλης στη φωτογράφιση με τον “μαινόμενο” ταύρο.

Συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σχολίασε πως δεν την ενοχλεί που η παίκτρια έχει γυρίσει πλάτη στον φωτογραφικό φακό, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη, οι οποίοι εξήγησαν πως το αποτέλεσμα παραπέμπει περισσότερο σε beauty φωτογράφιση παρά σε διαφημιστικό.

GNTM 4: Η καλύτερη λήψη και η αποχώρηση

Τελικά, η Κυβέλη δεν κατάφερε να δυσκολέψει τις συμπαίκτριές της, αφού παρά τα μειονεκτήματα που μοίρασε, η Όλγα και η Μαρία είχαν τις δυο καλύτερες φωτογραφίες της δοκιμασίας, με την πρώτη τελικά να καταφέρνει να αναδειχθεί νικήτρια.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά για τον Γιάννη και τον Αιμιλιανό, οι οποίοι βρέθηκαν στο bottom two του αποψινού επεισοδίου, με τον Αιμιλιανό να είναι τελικά εκείνος που αποχωρεί και να μένει εκτός 9άδας, λίγες ημέρες μάλιστα μετά την είσοδό του στον διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα