GNTM 4 – Ηλίας: Από τα χωράφια και το λιοτρίβι, στις πασαρέλες

GNTM 4 – Ηλίας: Από τα χωράφια και το λιοτρίβι, στις πασαρέλες
Ο Ηλίας Αικατερινάρης star tv

Ποιος είναι ο Ηλίας Αικατερινάρης και πώς βρέθηκε από τα χωράφια της Χαλκιδικής, στις απαιτητικές πασαρέλες του GNTM 4;

Ο Ηλίας Αικατερινάρης είναι ένα από τα μοντέλα που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές του GNTM 4 από την πρώτη κιόλας οντισιόν, με αποτέλεσμα να περάσει από όλες τις δοκιμασίες και να μπει στο σπίτι, παρόλο που ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με το χώρο της μόδας.

Στην πρώτη φωτογράφιση του TOP 20, ο Ηλίας Αικατερινάρης φωτογραφήθηκε με την Κυβέλη Χατζηευστρατίου, με την οποία είχαν μια πολύ καλή λήψη, περνώντας στους καλύτερους 19 του GNTM 4.

Ποιος, όμως, είναι ο Ηλίας Αικατερινάρης και πώς βρέθηκε από τα χωράφια και το λιοτρίβι της Χαλκιδικής, στις απαιτητικές πασαρέλες του GNTM 4;

Ο Ηλίας είναι 26 χρονών και έχει καταγωγή από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Ο ίδιος δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα και εργάζεται ως ελαιοπαραγωγός.

Από μικρός ο Ηλίας, ακολουθούσε τον πατέρα του στα χωράφια και μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με τον αγροτικό κλάδο, γεγονός που τον καθιστά πανέτοιμο για τη σκληρή δουλειά στο GNTM.

Την ίδια στιγμή, ο Ηλίας σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο ίδιος λατρεύει τη φύση και δηλώνει ελεύθερο πνεύμα, δραστήριος, συγκρατημένος και με τεράστια υπομονή. Στόχος του, να ζήσει στο έπακρο κάθε στιγμή και να διακριθεί στον διαγωνισμό μόδας του Star.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα