GNTM 4: Κλάματα στην αποχώρηση – Ποιο μοντέλο αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι

GNTM 4: Κλάματα στην αποχώρηση – Ποιο μοντέλο αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι

Όλο και λιγοστεύουν τα μοντέλα του GNTM 4, μετά και τη νέα αποχώρηση στο επεισόδιο της Τρίτης.

Ακόμα ένα επεισόδιο, ακόμα μία αποχώρηση στο GNTM της Τρίτης, το οποίο επεφύλασσε συγκινήσεις, κλάματα, αλλά και μία ακόμη δύσκολη στιγμή για ένα μοντέλο που χαιρέτησε το ριάλιτι μόδας.

Τα 9 μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με τον φακό του Bill Georgoussis ως fashion αγγελιαφόροι με ρομαντική διάθεση, κρατώντας από ένα γιγαντιαίο prop, με το οποίο έστειλαν το δικό τους μήνυμα, προς τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τον Άγγελο Μπράτη και τον Γιώργο Καράβα, αλλά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα που βρέθηκαν κοντά τους.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας, οι διαγωνιζόμενοι (εκτός της Κυβέλης που χρειάστηκε εκτάκτως να νοσηλευτεί) βρέθηκαν μπροστά από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη για να ακούσουν την κριτική τους.

Παρόλα αυτά ένα μοντέλο δεν ενθουσίασε την κριτική επιτροπή με την απόδοσή του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το GNTM. Ο λόγος για την Μαρία που χαιρέτησε το σπίτι και το ριάλιτι μόδας.

Μάλιστα, κατά την αποχώρησή της, αρκετοί -πρώην πια- συμπαίκτες της εμφανίστηκαν ιδιαίτερα συγκινημένοι, ενώ κάποιοι εξ αυτών δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα