GNTM 4: Πώς θα γίνει ο μεγάλος τελικός – Οι δοκιμασίες, οι βαθμολογίες και ο νικητής

GNTM 4: Πώς θα γίνει ο μεγάλος τελικός – Οι δοκιμασίες, οι βαθμολογίες και ο νικητής
Η τριάδα του τελικού του GNTM 4 Glomex

Σε δύο μέρη θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του GNTM 4. Ποιοι είναι οι τρεις φιναλίστ, σε ποιες φωτογραφίσεις θα συμμετάσχουν και πώς θα προκύψει η τελική βαθμολογία τους. Όλες οι λεπτομέρειες.

Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή βρίσκεται το GNTM 4, αφού μετά το πέρας του χθεσινού ημιτελικού και την αποχώρηση της Ειρήνης, τα τρία μοντέλα που έμειναν προχωρούν στον τελικό.

Η “χρυσή” τριάδα του τελικού είναι: Κυβέλη Χατζηευστρατίου, Όλγα Ντάλλα, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

Ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μοντέλων του Star χωρίζεται σε δύο μέρη: το πρώτο μέρος θα το δούμε απόψε, Τρίτη (14/12), ενώ το δεύτερο μέρος μαζί με τα τελικά αποτελέσματα και την ανακοίνωση του νικητή, θα μεταδοθεί την ερχόμενη Δευτέρα (20/12).

Οι τρεις φιναλίστ αναμένεται να λάβουν μέρος σε ξεχωριστές δοκιμασίες, βάσει των οποίων θα βαθμολογηθούν από το 1 έως το 10. Έπειτα, οι βαθμολογίες τους θα συμψηφιστούν, θα προστεθούν οι ψήφοι του κοινού και θα βγει το τελικό αποτέλεσμα, που θα ανακοινωθεί live.

Τις φωτογραφίες τους θα κρίνουν οι Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Δημήτρης Σκουλός και Ζενβιέβ Μαζαρί.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος νικητής ή η νικήτρια θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 50.000 χιλιάδων ευρώ, ένα συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Elite London, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels, αλλά και ένα αυτοκίνητο SUV, το Open Mokka.

GNTM 4 – Τελικός Α’ Μέρος

Στο επεισόδιο της Τρίτης (14/12) θα δούμε τα μοντέλα να φωτογραφίζονται σε δύο δοκιμασίες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα σε διαφορετικές τοποθεσίες, ενώ θα έχει διαφορετικό concept η μία από την άλλη.

Στην πρώτη δοκιμασία οι φιναλίστ θα φορέσουν ρούχα υψηλής ραπτικής και πολυτελή κοσμήματα, ενώ θα κληθούν να αναβιώσουν σκηνές από την θρυλική ταινία “Breakfast at Tiffany’s” με την Όντρεϊ Χέπμπορν.

Η δεύτερη φωτογράφιση θα έχει ως θέμα το “φλερτ” και οι φιναλίστ θα ποζάρουν σε συνεργασία με επαγγελματίες μοντέλα, ενώ θα τους περιμένει μια έκπληξη, αφού αγαπημένα τους πρόσωπα και πρώην παίκτες θα “εισβάλουν” στο σετ.

Απόψε, θα μάθουμε τις πρώτες βαθμολογίες, ενώ ήδη στο τρέιλερ ακούμε τους κριτές να δίνουν δύο 9άρια.

Δείτε το τρέιλερ του α’ μέρους του τελικού:

GNTM 4 – Τελικός Β’ Μέρος

Την ερχόμενη Δευτέρα (20/12) στις 21:00 στο Star θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός, όπου θα μάθουμε και τις υπόλοιπες βαθμολογίες των κριτών αλλά και τον νικητή ή την νικήτρια.

Αν η παραγωγή ακολουθήσει την περσινή διαδικασία, τότε θα έχουμε τα εξής:

  • Θα δοθεί πρώτα η βαθμολογία των τεσσάρων κριτών για την πρώτη φωτογράφιση. Ο καθένας τους θα βαθμολογήσει ατομικά από το 1 έως το 10 και θα βγει ένα άθροισμα, το οποίο θα ανακοινωθεί.
  • Στο σημείο εκείνο, θα τελειώσει το μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο και θα επιστρέψουμε ζωντανά στο πλατό του GNTM 4 για να δούμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες των κριτών, αλλά και τις ψήφους του κοινού.
  • Η ανακοίνωση της βαθμολογίας για τη δεύτερη φωτογράφιση των φιναλίστ θα γίνει live, ενώ θα γίνει άθροισμα των βαθμολογιών των κριτών και θα προκύψει ένας αριθμός για τον κάθε παίκτη.
  • Στη συνέχεια, θα δοθεί η μεγάλη δυνατότητα στο κοινό να ψηφίσει το αγαπημένο του μοντέλο και οι ψήφοι θα προστεθούν στις υπάρχουσες βαθμολογίες, αναδεικνύοντας τον μεγάλο νικητή ή τη μεγάλη νικήτρια του φετινού GNTM 4.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα