GNTM 4: Τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν στην πισίνα – Η καλύτερη φωτογραφία

GNTM 4: Τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν στην πισίνα – Η καλύτερη φωτογραφία
GNTM 4 Glomex

Πριν από την δοκιμασία αποχώρησης, τα μοντέλα του GNTM 4 συμμετείχαν σε ένα challenge επιβράβευσης στην πισίνα του σπιτιού. Το concept και η νικήτρια φωτογραφία.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας (29/11), μετά την αποχώρηση της Μαρίας στο προηγούμενο επεισόδιο, αλλά και τη νοσηλεία της Κυβέλης, μετά από επέμβαση στην οποία χρειάστηκε να υποβληθεί.

Ωστόσο, μια έκπληξη περίμενε τα μοντέλα του GNTM 4, πριν από την καθιερωμένη φωτογράφιση αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, στην πισίνα του σπιτιού εμφανίστηκαν ο Γιώργος Καράβας με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, σε ρόλο μοντέλου και φωτογράφου αντίστοιχα, για να ανακοινώσουν το καινούριο challenge, που ήταν φωτογράφιση για μεγάλη εταιρία design οπτικών. Το concept αυτή τη φορά ήθελε τα μοντέλα σε ρόλο λουόμενων άλλης εποχής, να ποζάρουν με ύφος υπεροπτικό, φορώντας φυσικά τα γυαλιά.

Σε πολλούς ταίριαξε γάντι η δοκιμασία ενώ άλλοι φάνηκε να δυσκολεύονται με το φως, χάνοντας λίγη από τη λάμψη, που αποζητούσε μια luxury καμπάνια. Παρ’ όλ’ αυτά, τα αποτελέσματα δικαίωσαν coach και κριτή και η επιβράβευση ήρθε για να δώσει extra boost σε έναν διαγωνιζόμενο αλλά και για να πεισμώσει τους υπόλοιπους.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Όλγα!

Έπειτα, τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν κάτω από το νερό. Πρόκειται για μία δοκιμασία η οποία έφερε τους παίκτες αντιμέτωπους με τους φόβους τους, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν σε.. επικίνδυνα νερά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα