GNTM 4: Το φαβορί που αποχώρησε – Ποια μοντέλα πέρασαν στον ημιτελικό

GNTM 4: Το φαβορί που αποχώρησε – Ποια μοντέλα πέρασαν στον ημιτελικό
GNTM 4 Glomex

Ένα από τα μοντέλα του GNTM 4 έμεινε εκτός ημιτελικού. Το εντυπωσιακό concept σε κάστρο της Μάνης, η "μουδιασμένη" αποχώρηση και η καλύτερη φωτογραφία.

Το GNTM 4 επέστρεψε με νέο επεισόδιο και καινούργιες δοκιμασίες το βράδυ της Τρίτης (08/12), ενώ τα μοντέλα διαγωνίστηκαν διεκδικώντας μια θέση στον ημιτελικό του ριάλιτι μοντέλων του Star. Ωστόσο, ένα από αυτά δεν τα κατάφερε και αποχώρησε λίγο πριν την τελική τετράδα.

Στην αρχή του επεισοδίου, εκπρόσωποι από τα τέσσερα κορυφαία πρακτορεία μόδας στην Ελλάδα, επισκέφθηκαν το σπίτι του GNTM 4 προκειμένου να γνωρίσουν και να εξετάσουν από κοντά τα φιλόδοξα μοντέλα. Έχοντας ήδη παρακολουθήσει την πορεία των υποψήφιων μοντέλων, οι έμπειροι επαγγελματίες των γραφείων έκαναν μια γενική αξιολόγηση, έδωσαν σημαντικές συμβουλές και προβλέψεις και προχώρησαν σε μια πρώτη “κοντινή” επαφή με αυτούς, που τους εντυπωσίασαν περισσότερο.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία τα μοντέλα έκαναν ένα fast forward στη ζωή που τους περιμένει έξω από το show και πήραν μια γεύση για τις δυνατότητες τους ως επαγγελματίες μοντέλα. Η εμπειρία της πρώτης μέρας, μαζί με τα “ναι” και κυρίως τα “όχι”, που έφερε η διαδικασία του casting, λειτούργησε ως μεγάλο ξύπνημα για τα top models, που αντιλήφθηκαν πολύ πιο έντονα τη γλυκόπικρη φύση της δουλειάς τους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως όλοι μίλησαν με κάποιον από τους εκπροσώπους, εκτός από τον Κωνσταντίνο ο οποίος δεν επιλέχθηκε για κατ’ ιδίαν συζήτηση.

Το εντυπωσιακό concept σε κάστρο της Μάνης

Το χθεσινό επεισόδιο έφερε, όμως, και δοκιμασία αποχώρησης και τους επανέφερε όλους σε διαγωνιστική τροχιά. Η δράση μεταφέρθηκε, για μια ακόμα φορά, εκτός έδρας, σε έναν επιβλητικό πύργο στη Μάνη. Σε ένα πολύ ατμοσφαιρικό διπλό σετ, τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν από τους Κωνσταντίνο και Πέτρο Σοφικίτη, υπό την καθοδήγηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί, της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου και του Γιώργου Καράβα.

Το concept ζητούσε από τα μοντέλα να προσομοιάσουν με τις πόζες τους την πορεία τους προς την κορυφή ως οι απόλυτοι fashion διεκδικητές του τίτλου. Από εδώ και στο εξής δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στις δοκιμασίες όμως ένα στρατηγικό πλεονέκτημα έδωσε έξτρα ώθηση στον Κωνσταντίνο, που είχε πάρει την τελευταία δουλειά. Η διπλή φωτογράφηση, παρόλο που συνδύαζε μόδα, προσωπικά βιώματα, έκφραση και μοντελική εμπειρία, δυσκόλεψε λίγο τους διαγωνιζόμενους με τις πολλαπλές απαιτήσεις της.

Η καλύτερη φωτογραφία και η νέα αποχώρηση

Τα τελικά “κλικ” έφτασαν από τη Μάνη στην Αθήνα ώστε τα μοντέλα να κριθούν στο νέο πλατό ετυμηγορίας, που ξεκίνησε με προβλέψεις και αναδρομές. Ο Άγγελος Μπράτης, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός, αντιλήφθηκαν πως πρέπει να αναλύσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Όλα τα μοντέλα έκαναν εξαιρετική προσπάθεια, ωστόσο τις καλύτερες λήψεις είχε η Κυβέλη.

Τα περιθώρια λάθους υπήρξαν πιο στενά από ποτέ, με αποτέλεσμα η λιγότερο εντυπωσιακή ένθεση να στερήσει από ένα μοντέλο την είσοδο του στον μεγάλο ημιτελικό του GNTM 4. Τα δύο μοντέλα με τις πιο αδύναμες λήψεις ήταν ο Αγγαίος και η Ειρήνη.

Ο Αγγαίος, τελικά, ήταν εκείνος που δεν κατάφερε να περάσει στον ημιτελικό. “Μουδιασμένος” από το γεγονός ότι έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό, ο παίκτης αποχαιρέτησε με συγκίνηση τα άλλα μοντέλα και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Έτσι, στον ημιτελικό βρίσκονται πλέον: η Κυβέλη, η Ειρήνη, η Όλγα και ο Κωνσταντίνος.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του News 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version