GNTM 4: Το παιχνίδι που αποκάλυψε τα δυο ζευγάρια του σπιτιού – Τρυφερές στιγμές on camera

GNTM 4: Το παιχνίδι που αποκάλυψε τα δυο ζευγάρια του σπιτιού – Τρυφερές στιγμές on camera
Οι παίκτες του GNTM 4 glomex

Ποιοι παίκτες του τέταρτου κύκλου του ριάλιτι μόδας στο Star έχουν έρθει κοντά και αποτελούν τα δυο ζευγάρια του show;

Διάχυτος φαίνεται πως είναι τελικά ο ερωτισμός στον τέταρτο κύκλο του GNTM 4.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (23/11) τα 9 εναπομείναντα μοντέλα του ριάλιτι μόδας αποφάσισαν να ρίξουν ρυθμούς και να κάνουν ένα διάλειμμα από τις απαιτητικές δοκιμασίες, παίζοντας το γνωστό παιχνίδι, “Θάρρος ή Αλήθεια”, μέσα από το οποίο ήρθαν στο φως άγνωστες λεπτομέρειες από τη συμβίωσή τους.

Την αρχή κάνει ο Ναπολέοντας, ο οποίος διαλέγει “Θάρρος” και του ζητείται να δώσει μισό λεμόνι στον πιο ξινό παίκτη δίνοντάς το στην Κυβέλη, ενώ στη συνέχεια, όταν του ζητείται να απαντήσει στην ερώτηση για το ποιος παίκτης έχει καβαλήσει το καλάμι, αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα πει και πάλι την Κυβέλη εκείνος κάνει την έκπληξη και δε λέει κανέναν.

Ωστόσο, η “πιπεράτη” αποκάλυψη έρχεται λίγο αργότερα όταν η Όλγα αποκαλύπτει πως υπάρχουν ζευγάρια στο σπίτι του GNTM 4, με την Κυβέλη να συμπληρώνει πως τα ζευγάρια είναι η Όλγα με τον Στυλιανό και η Ειρήνη με τον Ναπολέοντα.

Μάλιστα, λίγο αργότερα η Όλγα με τον Στυλιανό δεν δίστασαν να παίξουν ξανά το παιχνίδι, αυτή τη φορά οι δυο τους και να ανταλλάξουν τρυφερά φιλιά on camera.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα