GNTM 4 – Βασίλης: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς

GNTM 4 – Βασίλης: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς
Ο Βασίλης από το GNTM 4 Glomex

Ο Βασίλης Παρωτίδης, ένα από τα φαβορί του GNTM 4, αποχώρησε οικειοθελώς από τον διαγωνισμό την προηγούμενη βδομάδα. Όσα είπε για την απόφασή του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Breakfast” βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/10) ο Βασίλης Παρωτίδης, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM 4 την προηγούμενη βδομάδα.

Ο πρώην παίκτης, που ήταν ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού μοντέλων, είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί για προσωπικούς λόγους, δηλώνοντας πως πιεζόταν πολύ στο σπίτι και στις δοκιμασίες.

Στη συνέντευξή του, αναφέρθηκε εκτενώς στους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει, λέγοντας:

“Δεν θεωρώ ότι τα παράτησα. Για μένα, δεν ήταν παραίτηση, ήταν ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του όρια, τα δικά του θέλω και τους δικούς του στόχους και όταν νιώσει ότι έχει φτάσει σε ένα σημείο που τον ικανοποιεί, μπορεί να φύγει. Είναι το πόσο το θες με βάση το πόσα μπορείς να ανεχτείς. Προφανώς, ο κάθε παίκτης που πάει στο GNTM θέλει να κερδίσει. Από τη στιγμή, όμως, που εγώ ως Βασίλης έβλεπα ότι δυσκολεύομαι πολύ για τους Χ, Ψ λόγους, δεν ήθελα να φτάσω στα όριά μου. Είπα ότι θα το πάω μέχρι ένα σημείο”.

“Για να ήμουν εκεί και να περνάω όλα αυτά τα ζόρια, σημαίνει ότι το ήθελα. Είχα πει εκτός κάμερας ότι θέλω να φύγω. Εκείνη την περίοδο, ήταν πολλά άτομα που έλεγαν ότι ήθελαν να φύγουν, αλλά δεν θα πω ονόματα. Ήταν πάνω στην πίεση. Ξεκουραζόμασταν λίγο και μετά ήμασταν εντάξει. Όταν εγώ είπα ότι θέλω να φύγω, ήταν την τελευταία βδομάδα, που όντως ένιωσα ότι δεν αντέχω άλλο”, πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του GNTM 4.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα