GNTM 4: Ανατροπή! Παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς από τον διαγωνισμό

GNTM 4: Ανατροπή! Παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς από τον διαγωνισμό
Οι παίκτες του GNTM 4 glomex

Επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ένα από τα φαβορί του φετινού κύκλου, ανακοίνωσε προς έκπληξη όλων πως αποχωρεί οικειοθελώς από τον διαγωνισμό. "Έχω μια αξιόλογη πορεία που αποφασίζω συνειδητά να λάβει τέλος εδώ", δήλωσε.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε το βράδυ της Τρίτης (26/10) το τηλεοπτικό κοινό του GNTM 4, καθώς ένα από τα φαβορί του φετινού κύκλου του ριάλιτι μόδας του Star αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο λόγος για τον Βασίλη Παρωτίδη, ο οποίος με ένα μήνυμα που προβλήθηκε στο αποψινό επεισόδιο, ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως αποχωρεί για προσωπικούς λόγους, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Έχω αποχωρήσει οικειοθελώς. Ήταν μια απόφαση που θα σας φανεί περίεργη αλλά γενικότερα την τελευταία εβδομάδα ήμουν αρκετά πιεσμένος και θεωρούσα ότι αυτό θα μπορούσε να με επηρεάσει στα σετ και στην απόδοσή μου, που δεν το θέλω σε καμία περίπτωση γιατί το μόντελινγκ είναι όλη μου η ζωή. Έχω μια αξιόλογη πορεία που αποφασίζω συνειδητά να λάβει τέλος εδώ Γεμάτος εμπειρίες, γεμάτος από όλο αυτό το κλίμα που μου άρεσε και τίποτα δεν σταματάει εδώ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα