GNTM: Και δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση – Αναστάτωση και κλάματα στο πλατό

GNTM: Και δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση – Αναστάτωση και κλάματα στο πλατό
Η Έφη Μπαντή Youtube / @Star Tv

Η Έφη Μπαντή ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το GNTM για προσωπικούς λόγους. Είχε προηγηθεί άλλη μία οικειοθελής αποχώρηση. Τι δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

Άλλη μία οικειοθελής αποχώρηση σημειώθηκε στο επεισόδιο του GNTM τη Δευτέρα (17/10), με τις υπόλοιπες παίκτριες να μένουν άφωνες από τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, στην αρχή του επεισοδίου είδαμε την Εβελίνα να ανακοινώνει πως φεύγει οικειοθελώς από το ριάλιτι μοντέλων του Star για λόγους υγείας, φέρνοντας το πρώτο σοκ, αφού ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Στη συνέχεια, οι παίκτριες δοκιμάστηκαν σε μια απαιτητική φωτογράφιση υψηλής ραπτικής, στην οποία κλήθηκαν να ποζάρουν φορώντας τουαλέτες και παίζοντας, ταυτόχρονα, τέννις.

Έπειτα, τα επίδοξα μοντέλα πήγαν στο πλατό για να δουν τα αποτελέσματά τους, με την Νικόλ να βγαίνει πρώτη και να κερδίζει την καλύτερη φωτογραφία για την συγκεκριμένη δοκιμασία.

Λίγο πριν η Βίκυ Καγιά φτάσει στο bottom tree, η Έφη Μπαντή διέκοψε τη διαδικασία και ανακοίνωσε ότι θα ήθελε να αποχωρήσει από το GNTM για προσωπικούς λόγους.

Η 53χρονη παίκτρια έφυγε προτού μάθει την ετυμηγορία της κριτικής επιτροπής, με την Βίκυ Καγιά να δηλώνει πως λόγω αυτής της εξέλιξης, θα παραμείνουν όλες οι κοπέλες στο σπίτι.

Την ίδια στιγμή, η Μικαέλα, το 47χρονο μοντέλο και μητέρα της Μάρας, ξέσπασε σε κλάματα, αφού είχε έρθει πολύ κοντά με την Έφη και είχαν καλή επικοινωνία.

Η Έφη δήλωσε πως χαίρεται που βρέθηκε στο GNTM και που της δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό της, ενώ έγινε το παράδειγμα για γυναίκες της ηλικίας της να μάθουν να αγαπούν τη ζωή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα