GNTM – Makeover: Οι μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά των 17 μοντέλων – Το πριν και το μετά

GNTM – Makeover: Οι μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά των 17 μοντέλων – Το πριν και το μετά
GNTM - Makeover Star

Οι αντιδράσεις των 17 μοντέλων στις αλλαγές των μαλλιών τους, όταν αντίκρισαν τους εαυτούς τους στον καθρέφτη. Ποιες ενθουσιάστηκαν και ποιες απογοητεύτηκαν.

Με το αγαπημένο επεισόδιο όλων των τηλεθεατών, εκείνο του makeover των κοριτσιών, επέστρεψε το GNTM στο Star το βράδυ της Δευτέρας (31/10).

Μάλιστα, πριν ξεκινήσει η διαδικασία, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την είσοδο τεσσάρων καινούργιων παικτριών στο ριάλιτι μοντέλων, οι οποίες ήρθαν να αντικαταστήσουν όσες αποχώρησαν οικειοθελώς.

Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε μία ακόμα νέα διαδικασία, σύμφωνα με την οποία τα μοντέλα κλήθηκαν σε αυτή την σεζόν να “συναποφαφίσουν” για τη μεταμόρφωσή τους, με λίγη βοήθεια από ένα… buzzer.

Οι τηλεθεατές φάνηκαν να απογοητεύτηκαν μέσα από τις αναρτήσεις που έκαναν στο Twitter, καθώς οι περισσότεροι υποστήριξαν πως οι αλλαγές ήταν μικρές και αδιάφορες.

Ωστόσο, τα 17 κορίτσια, η Βίκυ Καγιά και οι experts είχαν διαφορετική γνώμη για τις αλλαγές που έγιναν στα μοντέλα, καθώς τόνισαν ότι να νέα looks είναι πολύ κομψά και ταιριάζουν απόλυτα στις κοπέλες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα