GNTM: Απογοήτευση στο Twitter με το makeover – “Μηδέν αλλαγές, βαρετό, είναι ίδιες”

GNTM: Απογοήτευση στο Twitter με το makeover – “Μηδέν αλλαγές, βαρετό, είναι ίδιες”

Η ώρα του makeover στο GNTM έφτασε, ωστόσο το φετινό επεισόδιο αποδείχθηκε σκέτη απογοήτευση. Πώς σχολίασε το Twitter τις φετινές (ανύπαρκτες) αλλαγές.

Με το αγαπημένο επεισόδιο όλων των τηλεθεατών, εκείνο του makeover των κοριτσιών, επέστρεψε το GNTM στο Star το βράδυ της Δευτέρας (31/10).

Μάλιστα, πριν ξεκινήσει η διαδικασία, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την είσοδο τεσσάρων καινούργιων παικτριών στο ριάλιτι μοντέλων, οι οποίες ήρθαν να αντικαταστήσουν όσες αποχώρησαν οικειοθελώς.

Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε μία ακόμα νέα διαδικασία, σύμφωνα με την οποία τα μοντέλα κλήθηκαν σε αυτή την σεζόν να “συναποφαφίσουν” για τη μεταμόρφωσή τους, με λίγη βοήθεια από ένα… buzzer!

Η Βίκυ Καγιά κάλεσε μία προς μία τις διαγωνιζόμενες, οι οποίες είδαν στην οθόνη να περνούν διαδοχικά κάποιες φωτογραφίες διάσημων γυναικών, πάτησαν το buzzer και η φωτογραφία που “πάγωσε” στην οθόνη αποτέλεσε την πληροφορία, στην οποία θα βασιζόταν το makeover τους.

Τελικά, όμως, το φετινό makeover αποδείχθηκε σκέτη απογοήτευση για τους τηλεθεατές, αφού οι αλλαγές που επέλεξαν η Βίκυ Καγιά και οι experts για τα μοντέλα ήταν εντελώς αδιάφορες.

Τα νέα τους looks ήταν σχεδόν πανομοιότυπα με τα προηγούμενα και οι αλλαγές ήταν ελάχιστες, γι’ αυτό, άλλωστε, δεν υπήρξαν και τα δράματα που είχαμε στο αντίστοιχο επεισόδιο των προηγούμενων σεζόν.

Η μόνη που πήρε “στραβά” το makeover, ήταν η Μικαέλα η οποία έκλαψε για τις χαμένες μπούκλες της κόρης της, Μάρας.

Οι χρήστες του Twitter, που γράφουν ανελλιπώς στο hasthag #gntmgr, σχολίασαν αρνητικά το φετινό makeover.

GNTM: Τα σχόλια του Twitter για το makeover

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα