GNTM: Αυτές είναι οι τέσσερις νέες παίκτριες – Αντιδράσεις και εντάσεις

GNTM: Αυτές είναι οι τέσσερις νέες παίκτριες – Αντιδράσεις και εντάσεις
GNTM Youtube / Star Tv

Η είσοδος των νέων παικτριών λίγο πριν το makeover, έφερε εντάσεις στα κορίτσια του GNTM. Ποιες είναι οι διαγωνιζόμενες που μπήκαν στο ριάλιτι.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το GNTM στο Star το βράδυ της Δευτέρας (31/10), το οποίο επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη, αφού έφτασε η ώρα για το καθιερωμένο makeover των κοριτσιών, που τελικά ήταν σκέτη απογοήτευση.

Ωστόσο, πριν ξεκινήσει η διαδικασία, η Βίκυ Καγιά, προς έκπληξη όλων, κάλεσε να έρθουν τα τέσσερα κορίτσια, που επιλέχθηκαν από τους κριτές να μπουν στο σπίτι για να αντικαταστήσουν τα κορίτσια που έφυγαν οικειοθελώς.

Κάναμε ένα μίνι bootcamp, είδαμε τα βίντεο και τις φωτογραφίες μας, και αποφασίσαμε ότι οι πιο σωστές για να καλύψουν τις θέσεις είναι αυτά τα κορίτσια. Καλή συμβίωση, καλές δοκιμασίες, καλωσήρθατε. New people, new challenges!”, ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά και παρουσίασε τις νέες παίκτριες.

Η Ραφαέλα, η Γεωργιάνα, η Ντορέλα και η Ειρήνη είναι τα κορίτσια που μπήκαν στο ριάλιτι μοντέλων.

Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό, οι διαγωνιζόμενες που ήταν ήδη στο GNTM απέκτησαν δεύτερες σκέψεις με τις νέες προσθήκες, καθώς αντιλήφθηκαν ότι τα πράγματα δυσκολεύουν και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει!

“Σπάστηκα”, “Ήμασταν 13 και γίναμε 17”, “Είχαμε βρει τις ισοροοπίες μας και ξαφνικά μας φέρνουν τέσσερις κοπέλες, που δεν ξέρουμε καν τι κοπέλες είναι”, ήταν μερικά από τα σχόλια των κοριτσιών, που δεν πήραν με καλό μάτι την είσοδο των νέων παικτριών.

GNTM: Δείτε το βίντεο με την είσοδο των νέων μοντέλων

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα