GNTM – Makeover: Ψαλίδια, δάκρυα και “απειλές” για αποχώρηση

GNTM – Makeover: Ψαλίδια, δάκρυα και “απειλές” για αποχώρηση
GNTM 4 - Makeover glomex

Πώς διαχειρίστηκαν οι παίκτες του ριάλιτι μόδας του Star τις αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση. Όλες οι μεταμορφώσεις των μοντέλων.

Ριζικές αλλαγές, κλάματα αλλά και αρκετό ενθουσιασμό έκρυβε το καθιερωμένο makeover των παικτών του GNTM, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (5/10), με τα μοντέλα να αποχαιρετούν την παλιά τους εικόνα και να μεταμορφώνονται σε high fashion models.

Οι 18 παίκτες αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών, ωστόσο δεν δέχθηκαν όλοι με την ίδια θέρμη την αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση, χωρίς φυσικά να λείπουν και οι εντάσεις. Μία από τις παίκτριες που αντέδρασε έντονα ήταν το “golden pass”, Ειρήνη Λεμπέση, η οποία απειλούσε πως σε περίπτωση που της έκοβαν τα μακριά της μαλλιά θα αποχωρούσε από το παιχνίδι, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Από την άλλη, οι μεταμορφώσεις που εντυπωσίασαν ήταν εκείνες της Ραφαέλας, η οποία αποχωρίστηκε τα ράστα της αλλά και της Μελίνας, η οποία έγινε ξανθιά. Εντυπωσιακές αλλαγές όμως είδαμε και στα αγόρια μοντέλα, με τον Βασίλη να “χάνει” τις μπούκλες του.

Οι μεταμορφώσεις των παικτών

Το makeover της Μελίνας:

Το makeover της Ραφαέλας:

Το makeover του Βασίλη:

Οι αλλαγές στα look των κοριτσιών:

Οι αλλαγές στα look των αγοριών:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα