GNTM 4: Η παίκτρια που έκανε “έξαλλη” τη Ζενεβιέβ στο makeover

GNTM 4: Η παίκτρια που έκανε “έξαλλη” τη Ζενεβιέβ στο makeover
glomex

Για μια ακόμη χρονιά, το makeover του GNTM έκρυβε εντάσεις, με παίκτρια να αντιδρά έντονα σε ενδεχόμενη αλλαγή στα μαλλιά της.

Το makeover πυροδότησε για μια ακόμη σεζόν εντάσεις στο GNTM, με την Ειρήνη Λεμπέση να είναι αυτή που δεν ήθελε κανείς να πειράξει το πλούσιο μαλλί της.

Τα τελικά looks -για πρώτη φορά- παρέμειναν μυστήριο, με τα ανυποψίαστα μοντέλα να χωρίζονται σε αγόρια-κορίτσια και να προσπαθούν να μαντέψουν τι συμβαίνει, καθώς ξυριστικές μηχανές, ψαλίδια και βαφές πήραν φωτιά.

Η Ειρήνη Λεμπέση που έχει κερδίσει και το Golden Pass των κριτών στο ριάλιτι του STAR ήταν από την αρχή αρνητική στην οποιαδήποτε αλλαγή στα “φυσικά κι υγιή” μαλλιά της, ενώ στη συνέχεια απειλούσε πως θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Όταν ξεκίνησε η διαδικασία, κι ενώ πίστευε πως μόνο θα της λούσουν τα μαλλιά, έγινε έξαλλη όταν ξεκίνησαν να της τα βάφουν, μιλώντας άσχημα στην συντάκτρια της εκπομπής, που την ρωτούσε πώς νιώθει.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί προσπάθησε να της εξηγήσει ότι έτσι έχει το παιχνίδι κι έπρεπε να το γνωρίζει, με την Ειρήνη αν δηλώνει πως δε νιώθει έτοιμη για την αλλαγή.

Στο τέλος, ωστόσο, η Ειρήνη κατάφερε να ηρεμήσει και να αφεθεί στα χέρια των ειδικών, περιμένοντας να δει το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα