GNTM – Μαρτίνα: “Παρουσιάζεται σαν κοριτσάκι με φωτοστέφανο και είναι ο διάολος μεταμορφωμένος”

GNTM – Μαρτίνα: “Παρουσιάζεται σαν κοριτσάκι με φωτοστέφανο και είναι ο διάολος μεταμορφωμένος”

Το πλεονέκτημα της Κέισι να επιλέξει τρεις κοπέλες που θα έπρεπε να φωτογραφηθούν πρώτες χωρίς καμία απολύτως βοήθεια και οι "ψίθυροι" κατά της Ελευθερίας, δημιούργησαν ίντριγκες στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM.

Οι διαγωνιζόμενες στο GNTM κλήθηκαν την Τρίτη για τη δοκιμασία αποχώρησης να φωτογραφηθούν στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας για επώνυμες τσάντες, κάνοντας παράδοξες, γεωμετρικές πόζες. Η λέξη-κλειδί της φωτογράφισης ήταν “weird posing”, δηλαδή “παράξενες πόζες”.

Λίγο πριν την έναρξη της δοκιμασίας, η Ζενεβιέβ κάλεσε την Κέισι μπροστά και την ενημέρωσε για το πλεονέκτημά της, μιας και κέρδισε στην προηγούμενη δοκιμασία.

Ως πλεονέκτημα της δινόταν το δικαίωμα να διαλέξει τρεις κοπέλες που θα φωτογραφηθούν πρώτες και δεν θα πάρουν κάποια βοήθεια. Η Κέισι επέλεξε την Μαρτίνα, την Κάτια και τη Σπυρούλα.

Το γεγονός αυτό πυροδότησε εντάσεις και συγκρούσεις ανάμεσα στα κορίτσια.

Ταυτόχρονα, τα κακεντρεχή σχόλια πολλών κοριτσιών για την Ελευθερία συνεχίστηκαν, με πρωταγωνίστρια τη Μαρτίνα, η οποία μεταξύ άλλων είπε: “Ό,τι και να γίνει, έχει μονίμως αυτό το συναίσθημα. Είναι αυτό το πράγμα απλά, μία ύπαρξη. Από τον Άρη κατέβηκε στη Γη και είναι όλοι “wow” μαζί της. Τι να το κάνω το 1.17 πόδι όταν με τρώει το 1.10;”.

“Παρουσιάζεται σαν κοριτσάκι με φωτοστέφανο και είναι ο διάολος μεταμορφωμένος!”

Τα highlights του επεισοδίου της Τρίτης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα