GNTM Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Αλεξία Τράικο

GNTM Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Αλεξία Τράικο

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (23/12) το GNTM 5 με την Αλεξία Τράικο να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια. Οι δοκιμασίες, οι βαθμολογίες και τα highlights της βραδιάς.

Η Αλεξία Τράικο αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του πέμπτου κύκλου του GNTM στο Star μέσα από έναν φαντασμαγορικό τελικό που τα είχε όλα!

Λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής (23/12) η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου υποδέχθηκαν ζωντανά το τηλεοπτικό κοινό, τις παίκτριες του φετινού κύκλου, τους coaches Χρήστο Μπίρμπα και Mary Vytinaros και φυσικά τις φιναλίστ Αλεξία, Βικτώρια και μέσω βίντεο τη Μαρίτα, η οποία απουσίαζε από τη μεγάλη βραδιά.

Η Βίκυ Καγιά ήταν εκείνη που ανακοίνωσε το τελικό αποτέλεσμα που έφερε την Αλεξία Τράικο στην κορυφή με 94 βαθμούς, τη Μαρίτα Καθητζιώτη στη δεύτερη θέση με 86 βαθμούς και στην τρίτη θέση με 82 βαθμούς τη Βικτώρια Μυροφορίδου.

GNTM Τελικός: Η 3η δοκιμασία και ο Ηρακλής ολόγραμμα

Οι τρεις φιναλίστ Μαρίτα Καθητζιώτη, η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Αλεξία Τράικο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον τελικό του reality μόδας, ο οποίος περιελάμβανε τρεις δοκιμασίες, τέσσερις πασαρέλες τεσσάρων διαφορετικών σχεδιαστών, μία εντυπωσιακή φωτογράφιση σε Cabaret ως broadway stars και τέλος ένα beauty video clip.

Οι τρεις φιναλίστ κλήθηκαν να χρησιμοποιήσουν όσα έμαθαν κατά τη διάρκεια της πορείας τους στο παιχνίδι και πρωταγωνίστησαν σε ένα διαφημιστικό βίντεο, δείχνοντας τις δυνατότητές τους στο πιο commercial κομμάτι του modelling, ενώ “φλέρταραν” με τον νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοβ, το είδωλο του οποίου προβαλλόταν μέσω ενός προτζέκτορα σε έναν τοίχο.

Τα beauty video clip των φιναλίστ εντυπωσίασαν τους κριτές, οι οποίοι έδωσαν και τις τελευταίες βαθμολογίες τους για φέτος, αφού τη σκυτάλη πήρε το τηλεοπτικό κοινό και ανέδειξε με την ψήφο του τη μεγάλη νικήτρια.

Σημειώνεται ότι η Αλεξία θεωρούνταν από πολλούς το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα πορεία της.

Η Αλεξία Τράικο κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή κατά τη διάρκεια της οντισιόν με τις πόζες της και την προσωπικότητά της, με αποτέλεσμα να πάρει ομόφωνα το «ναι» και από τους τέσσερις κριτές.

Στη συνέχεια περπάτησε στο ID Catwalk, καταφέρνοντας να πείσει την κριτική επιτροπή πως αξίζει να βρίσκεται στο top 21.

Στην πορεία του παιχνιδιού, κατάφερε να ξεχωρίσει, με αποτέλεσμα να αποτελεί το μεγάλο φαβορί του τελικού της Παρασκευής και να δικαιώνει όσους πίστευαν σε εκείνη.

Η Αλεξία Τράικο πέρα από τον τίτλο του Greece’s Next Top Model κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα