GNTM Τελικός: Οι βαθμολογίες των φιναλίστ για την 3η δοκιμασία – Ποιος προηγείται

GNTM Τελικός: Οι βαθμολογίες των φιναλίστ για την 3η δοκιμασία – Ποιος προηγείται
Οι τρεις φιναλίστ του GNTM 4 Glomex

Ολοκληρώθηκε η 3η δοκιμασία του τελικού για τα μοντέλα του GNTM 4. Τα σχόλια των κριτών για την πασαρέλα τους. Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μέχρι τώρα.

Ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του GNTM 4 στο Star, που θα αναδείξει τον νικητή του ριάλιτι μοντέλων για φέτος.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η Όλγα Ντάλλα και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης είναι οι τρεις φιναλίστ που διεκδικούν τον τίτλο και το “χρυσό” έπαθλο του δημοφιλούς διαγωνισμού.

GNTM Τελικός: Η 3η δοκιμασία με τις πασαρέλες

Η 3η δοκιμασία του τελικού του GNTM 4 περιελάμβανε μια μεγάλη πασαρέλα, στην οποία οι φιναλίστ έπρεπε να περπατήσουν με διαφορετικά στυλ.

Συγκεκριμένα, το catwalk χωρίστηκε σε τρία διαφορετικά shows που είχαν διαφορετικό conept: ανδρόγυνο, industrial και υψηλή ραπτική.

Στην δοκιμασία τους αυτή, οι φιναλίστ είχαν στο πλευρό τους, τους 17 υποψηφίους που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό, οι οποίοι συμπλήρωσαν το catwalk.

Παράλληλα, σημαντική ήταν η συμβολή της Βίκυς Κουλιανού, η οποία επέστρεψε στο show, μετά από παρότρυνση του Γιώργου Καράβα, προκειμένου να στηρίξει και να εμψυχώσει τα παιδιά.

GNTM Τελικός: Οι βαθμολογίες για την 3η δοκιμασία

Η πασαρέλα των τριών φιναλίστ εντυπωσίασε τους κριτές. Ο Άγγελος Μπράτης, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός κλήθηκαν να βαθμολογήσουν την απόδοσή των μοντέλων.

Οι νέες βαθμολογίες προστέθηκαν σε εκείνες των προηγούμενων δοκιμασιών και έτσι το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ως εξής:

  • Όλγα – 105
  • Κωνσταντίνος – 107
  • Κυβέλη – 113

Μέχρι στιγμής, η Κυβέλη είναι εκείνη που προηγείται ενώ αναμένεται άλλη μία δοκιμασία που θα βασίζεται σε διαφημιστικό σποτ ενός προϊόντος.

Η τελική βαθμολογία, όπως και ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί live στο πλατό!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα