Γρηγόρης Αρναούτογλου: Συγκινημένος στο φινάλε του “2Night Show” – “Αυτό ήταν…”

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Συγκινημένος στο φινάλε του “2Night Show” – “Αυτό ήταν…”
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο τελευταίο "2night Show" της σεζόν

Ο γνωστός παρουσιαστής αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές με ένα ξεχωριστό μήνυμα κάνοντας λόγο για ένα "δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο", στο οποίο "αντέξαμε και κερδίσαμε".

Αυλαία έριξε το βράδυ της Τετάρτης το 2Night Show, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αφιερώνει λίγο χρόνο στο τέλος του επεισοδίου για να αποχαιρετήσει αλλά και να ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, έκανε λόγο για ένα “δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο”, λέγοντας πως ήταν μία χρονιά στην οποία “όχι απλά αντέξαμε, αλλά υπήρξαν και πολλές φορές που κερδίσαμε”.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, πάντως, ανανέωσε το ραντεβού του με του τηλεθεατές για τη νέα σεζόν.

Το μήνυμά του στο φινάλε του 2Night Show:

“Λοιπόν, κυρίες και κύριοι αυτό ήταν! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από λέξεις και λόγια. Θεωρώ ότι το τηλεοπτικό τοπίο ήταν πολύ δύσκολο και για ακόμη μια φορά το “The 2Night Show” με συνεντεύξεις και με τους ανθρώπους να βγάζουν αυτά που είχαν στην καρδιά τους και στο μυαλό τους, τους ευχαριστώ όλους έναν προς έναν. Κάποιοι αναγνωρίσιμοι και κάποιοι για πρώτη φορά. Είναι χρέος μιας εκπομπής να βγάζει καινούργια πρόσωπα να τα δείχνει στον κόσμο κι έτσι να ανοίξουν καινούριες πόρτες. Δεν θέλω να πω παραπάνω. Σε ένα τόσο δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο και μια τόσο δύσκολη τηλεοπτική ώρα, όχι απλά αντέξαμε υπήρξαν και πολλές φορές που κερδίσαμε. Αυτό φάνταζε όνειρο κάποια στιγμή γιατί το “The 2night Show” φτιάχτηκε για τα δύσκολα. Πρώτα ο Θεός καλό καλοκαίρι από όλους εδώ! Ραντεβού μετά το καλοκαίρι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα