Survivor στο Nomads: Η υπόσχεση της Καλλέργη και το “αντίο” της Πηλιάκη στον Χανταμπάκη

Survivor στο Nomads: Η υπόσχεση της Καλλέργη και το “αντίο” της Πηλιάκη στον Χανταμπάκη

H πρώτη φωτογραφία της εντυπωσιακής πρωταθλήτριας Muay Thai που επιστρέφει στα τηλεοπτικά reality επιβίωσης και το come back Χανταμπάκη. Οι οκτώ παίκτες που θα τα βάλουν με τους δέκα επίλεκτους του Nomads.

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαριάννα Καλέργη επιβεβαίωσε την είσοδο οκτώ παικτών του SURVIVOR  στο Nomads του ΑΝΤ1 παρά το εξώδικο που έστειλε η τουρκική παραγωγή.

Οι παίκτες του Survivor θα δημιουργήσουν μια ομάδα και θα αντιμετωπίσουν τους δέκα επίλεκτους που θα επιβιώσουν από την αναμέτρηση της Κυριακής.

“Είναι γεγονός θα εισβάλουμε στο @nomadsant1 @ant1tv !!! Θα τα πούμε εκεί… Μάλλον θα τα δείξουμε όλα εκεί… Madagascar: next trip…!”», έγραψε η Μαριάννα Καλλέργη στο Instagram.

Αποσκευές για Μαδαγασκάρη ετοιμάζει και ο Στέλιος Χανταμπάκης. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του, η Όλγα Πηλιάκη δημοσίευσε φωτογραφία μαζί του με τους χρήστες του Instagram να στέλνουν θετικά μηνύματα για την επιστροφή και του Στέλιου σε reality επιβίωσης.

Θυμίζουμε πως χθες η Acun Media απέστειλε εξώδικο προς τον ΑΝΤ1 υποστηρίζοντας πως ο σταθμός αντέγραψε το SURVIVOR στο δικό της παιχνίδι. Κατά την τούρκικη εταιρεία υπάρχει αντιγραφή σε σημεία του παιχνιδιού, όπως οι ομάδες, τα χρώματα που φορούν οι παίκτες των δύο ομάδων, διαδικασία της ψηφοφορίας, τις πίστες των αγωνισμάτων, το χώρος διαμονής των παικτών αλλά και περιορισμός των ομάδων από 3 σε 2.

Το εξώδικο έρχεται μετά την αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πως παίκτες του Survivor 1 αναμένεται να βρεθούν στη Μαδαγασκάρη φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο Nomads.

Τα ονόματα των οκτώ που θα βρεθούν στη Μαδαγασκάρη είναι:

– Στέλιος Χανταμπάκης

-Ορέστης Τσανγκ

-Γιάννης Σπαλιάρας

-Κώστας Αναγνωστόπουλος

-Νάσος Παπαργυρόπουλος

-Μαριάννα Καλλέργη

-Ντάρια Τουρόβνικ

-Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα