House of Fame: Απόψε ο τελικός – Οι 6 φιναλίστ και οι εκπλήξεις της Φουρέιρα

House of Fame: Απόψε ο τελικός – Οι 6 φιναλίστ και οι εκπλήξεις της Φουρέιρα
House of Fame Youtube / @Skai.gr

Ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής (28/05) το "House of Fame" με τον μεγάλο τελικό. Ποιοι παίκτες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή και τι μας επιφυλάσσει on stage η Ελένη Φουρέιρα.

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού του “House of Fame – La Academia”, που θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής (28/05) στον ΣΚΑΙ.

Απόψε, η Ελένη Φουρέιρα θα υποδεχτεί στη σκηνή τους σπουδαστές της Ακαδημίας για την πιο κρίσιμη συναυλία της ζωής τους. Απέναντί τους σε ρόλο κριτή βρίσκονται: ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος.

Οι σπουδαστές θα παρουσιάσουν το τραγούδι που προετοίμασαν την εβδομάδα που προηγήθηκε, έχοντας μία τελευταία ευκαιρία για να διεκδικήσουν ένα “χρυσό” συμβόλαιο με την εταιρεία Panik Records.

Οι 6 φιναλίστ του μουσικού ριάλιτι είναι οι: Γιάννης Αρβανιτίδης, Άρης Βανταράκης, Γιώργος Σπετσιώτης, Jimmy Sion, Στέφανος Πιτσίνιαγκας και Βένια Καραγιαννίδου.

Παράλληλα, από τον τελικό δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, αφού η παρουσιάστρια της βραδιάς και βασίλισσα της ελληνικής pop σκηνής, Ελένη Φουρέιρα, θα ανέβει στο stage για να μας χαρίσει ένα καταπληκτικό performance.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα