House of Fame: “Έριξαν” το twitter οι κοιλιακοί της Φουρέιρα

House of Fame: “Έριξαν” το twitter οι κοιλιακοί της Φουρέιρα

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο live του "House of Fame". Τα σχόλια των κριτών για το σέξι φόρεμα της και τα tweets για τους κοιλιακούς της.

Πρεμιέρα έκαναν τα lives του “House of Fame”, του νέου μουσικού ριάλιτι του ΣΚΑΙ, όπου 17 σπουδαστές βάζουν τα δυνατά τους για να κάνουν καριέρα στο τραγούδι.

Το βράδυ της Παρασκευής (26/02) η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα που θα έχει ρόλο παρουσιάστριας, υποδέχτηκε τους τέσσερις κριτές, τους σπουδαστές και το τηλεοπτικό κοινό, φορώντας ένα πολύ εντυπωσιακό και σέξι φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε το υπέροχο σώμα της. Το φόρεμά της άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά της, με τους κοιλιακούς της τραγουδίστριας να “κλέβουν” την παράσταση.

Φυσικά, το κολακευτικό χρυσό φόρεμα της Φουρέιρα δεν πέρασε απαρατήρητο, με τον Φοίβο από την κριτική επιτροπή να της κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο και τους υπόλοιπους κριτές να κάνουν κομπλιμέντα.

Συγκεκριμένα, ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Φοίβος: Νομίζω ότι έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με τα φορέματά σας. Αρχικά, είναι πολύ ωραίο το φόρεμά σου. Είσαι θεά! Αλλά στα trailer λέγαμε ότι η Καίτη Γαρμπή είναι το ατόφιο χρυσάφι, ενώ σήμερα φοράς εσύ χρυσό.

Φουρέιρα: Αφού έχουμε εδώ το ατόφιο χρυσάφι, έπρεπε να την τιμήσω.

Αρσενάκος: Κοίτα κοιλιακούς!

Γαρμπή: Δουλεύει το κορίτσι μας!

Όπως ήταν λογικό, ούτε το twitter άφησε ασχολίαστη την λαμπερή εμφάνισή της, με τους χρήστες να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τους κοιλιακούς της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα