House of Fame: Η Ιωάννα Μαλέσκου “εισέβαλε” στο σπίτι και έφερε τα πάνω-κάτω

House of Fame: Η Ιωάννα Μαλέσκου “εισέβαλε” στο σπίτι και έφερε τα πάνω-κάτω
Η Ιωάννα Μαλέσκου στο "House of Fame" Glomex

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπήκε στο "House of Fame", τραγούδησε μαζί με τους παίκτες και χόρεψε δίχως αύριο. Οι αντιδράσεις των σπουδαστών.

Το σπίτι του “House of Fame” επισκέφθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, κάνοντας έκπληξη στους σπουδαστές της ακαδημίας, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν μόλις την αντίκρισαν μπροστά τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής “Love it” στον ΣΚΑΙ, έκανε διάφορες ερωτήσεις στους σπουδαστές, όπως το πώς περνούν στο παιχνίδι, τι τους δυσκολεύει ή τι τους έχει λείψει περισσότερο όλο αυτό το διάστημα. Επίσης, ρώτησε για την πρόοδο τους αυτή τη βδομάδα και το πώς έχουν προσεγγίσει τα τραγούδια που τους έχουν δοθεί από τους καθηγητές τους.

Η έκπληξη της επίσκεψής της, βέβαια, ήταν όταν η Ιωάννα Μαλέσκου κλήθηκε να τραγουδήσει μαζί με τον Γιάννη Αρβανιτίδη τη στιγμή της πρόβας, με την ίδια να δηλώνει στο δωμάτιο επικοινωνίας του μουσικού ριάλιτι: “Δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί τέτοιο πράγμα. Δεν ήξερα ότι θα τραγουδήσω. Εντάξει, τι ντροπή στο πανελλήνιο”.

Η Ιωάννα Μαλέσκου όχι μόνο τραγούδησε, αλλά χόρεψε κιόλας στο πλάι του σπουδαστή, ενώ ο ίδιος έπρεπε να το παίξει “αδιάφορος”, ενώ οι συμμαθητές του χειροκροτούσαν απολαμβάνοντας το σκηνικό. “Νομίζω ότι έβγαλα την ψυχή μου, αλλά έβγαλα και την ψυχή του Γιάννη διότι δεν περίμενε ότι θα κάνει ντουέτο με μένα”, ανέφερε η παρουσιάστρια, ενώ βοήθησε, επίσης, τον Άρη Βανταράκη και τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα στις πρόβες τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα