House of Fame: Ποια παίκτρια έφυγε – Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

House of Fame: Ποια παίκτρια έφυγε – Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Η Ελένη Φουρέιρα στο "House of Fame" Glomex

Η Αναστασία, η Αλεξάνδρα και η Πηνελόπη ήταν υποψήφιες στο "House of Fame". Ποια αποχώρησε. Οι έξι μαθητές με την χαμηλότερη βαθμολογία και οι τρεις που κινδυνεύουν.

Άλλο ένα live concert του “House of Fame” ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/03) στον ΣΚΑΙ, με τους περισσότερους σπουδαστές να έχουν σημειώσει πρόοδο στις ερμηνείες τους, παρόλο που ορισμένοι έκαναν ένα βήμα πίσω.

Με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα, οι μαθητές έκαναν τις εμφανίσεις τους στο stage και δέχτηκαν σχόλια από την κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους Φοίβο, Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή και Γιώργο Αρσενάκο.

Πρώτοι τραγούδησαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της προηγούμενης βδομάδας, που ήταν η Αναστασία, η Αλεξάνδρα και η Πηνελόπη, με την πρώτη να είναι τελικά εκείνη που έφυγε από το “House of Fame” έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού.

Στη συνέχεια, η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τους έξι μαθητές με τις χαμηλότερες βαθμολογίες, οι οποίοι ήταν: η Έλενα, η Holly Grace, η Χρύσα, ο Μηνάς, ο Στέφανος και η Μαριάννα.

Από αυτούς υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι η Έλενα, ο Στέφανος και ο Μηνάς, καθώς είχαν τους πιο χαμηλούς βαθμούς από τους έξι.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα είχε μείον 4 βαθμούς, καθώς οι συμπαίκτες της την είχαν ψηφίσει ως την μαθήτρια που δεν έχει θέση στο “House of Fame”, ενώ σημειώνεται πως ο Μηνάς είναι ο νέος παίκτης του μουσικού ριάλιτι και μετρά μόλις μια βδομάδα στο σπίτι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα