“Η Ανατομία ενός Σκανδάλου”: Το best-seller βιβλίο μεταφέρεται στο Netflix

“Η Ανατομία ενός Σκανδάλου”: Το best-seller βιβλίο μεταφέρεται στο Netflix

Το γνωστό μυθιστόρημα της Σάρα Βον "Anatomy of a Scandal" θα μεταφερθεί σε σειρά 6 επεισοδίων από τον τηλεοπτικό παραγωγό Ντέιβιντ Κέλι.

Ο τηλεοπτικός παραγωγός και σεναριογράφος, Ντέιβιντ Κέλι και η Μελίσα Τζέιμς Γκίμπσον ανέλαβαν τη μεταφορά σε σειρά για το Netflix του best-seller μυθιστορήματος «Anatomy of a Scandal» (Η Ανατομία ενός Σκανδάλου) της Σάρα Βον.

Οι Ντέβιντ Κέλι και Μελίσα Τζέιμς Γκίμπσον θα είναι σεναριογράφοι, εκτελεστικοί παραγωγοί και υπεύθυνοι παραγωγής της σειράς που περιγράφεται ως ένα εύστοχο, δυνατό δράμα για ένα σκάνδαλο σεξουαλικής συναίνεσης μεταξύ της βρετανικής προνομιούχας ελίτ και των γυναικών που έχουν εγκλωβιστεί στα απόνερά του.

Σκηνοθέτης της σειράς έξι επεισοδίων θα είναι η S.J. Clarkson και τα γυρίσματα θα γίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μυθιστόρημα, δικαστικό θρίλερ και ψυχολογικό δράμα, επικεντρώνεται στη Σόφι, τον σύζυγό της Τζέιμς, που είναι πολιτικός και κατηγορείται για ένα τρομερό έγκλημα και την Κέιτ, εισαγγελέα στην υπόθεσή του. «Το σκάνδαλο αναγκάζει τη Σόφι να αξιολογήσει τον γάμο της και την Κέιτ τους δαίμονες της» σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Βρετανίδας συγγραφέως.

Η Σάρα Βον, είναι πρώην δημοσιογράφος, η οποία εργάστηκε για 11 χρόνια στην εφημερίδα «The Guardian» ως ρεπόρτερ, συντάκτρια θεμάτων υγείας και πολιτική ανταποκρίτρια, υπογράφοντας ως Sarah Hall.

Ο Ντέιβιντ Κέλι, δημιουργός των σειρών «Big Little Lies», «Goliath» και «Mr. Mercedes» και η Μελίσα Τζέιμς Γκίμπσον θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της μεταφοράς του μυθιστορήματος για το Netflix μαζί με τη Λίζα Τσέιζιν της 3Dot Productions, τη Μπρούνα Παπάντρεα και τον σύζυγό της Στιβ Χουτένσκι και την Άλι Γκος από τη Made Up Stories.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα