Η Έλενα Χριστοπούλου, το GNTM και η μαφιόζικη επίθεση σε βάρος της

Η Έλενα Χριστοπούλου, το GNTM και η μαφιόζικη επίθεση σε βάρος της
Η booker Έλενα Χριστοπούλου αναλαμβάνει καθήκοντα coach στις παίκτριες του Next Top Model Star

Η "σιδηρά κυρία" της μόδας έχει μια σημαντική καριέρα στον χώρο της μόδας και μια ιστορία που μοιάζει με αστυνομική ταινία, όταν πριν από δύο χρόνια βρέθηκε ένα βήμα από το θάνατο.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα GNTM (Greece’s Next Top Model) είναι χωρίς δεύτερη σκέψη από τα πιο επιτυχημένα της νέας σεζόν. Το reality ανάδειξης νέων μοντέλων έχει καταφέρει να κατατροπώσει τον ανταγωνισμό. Για παράδειγμα τη Δευτέρα, το πρόγραμμα σημείωσε ποσοστό 28,6% στο κοινό 18-54 ετών, επίδοση που έφερε το Star στην πρώτη θέση στο σύνολο της ημέρας.

Από την ημέρα που οι διαγωνιζόμενες μπήκαν στο σπίτι του reality, τα φώτα έχουν πέσει στην coach τους, την Έλενα Χριστοπούλου. Η κυρία της μόδας, με το καυστικό χιούμορ είναι το μόνιμο θέμα συζήτησης σε social media.

Η έμπειρη κυρία της μόδας

«Τη λατρεύω τη μόδα, λατρεύω τα μοντέλα, είμαι στη δουλειά αυτή μια 20ετία. Αυτό που κάνουμε τώρα, είναι η δουλειά μου με κάμερες. Είμαι αυστηρή» σχολιάζει το πρωί της Τρίτης η ίδια, καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Η Έλενα Χριστοπούλου αναλαμβάνει να κλείνει δουλειές για επαγγελματίες μοντέλα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η Booker έχει δικό της πρακτορείο μοντέλων, ενώ έχει υπάρξει μάνατζερ σε μερικά από τα σπουδαιότερα μοντέλα της Ελλάδας. Την Υβόννη Μπόσνιακ, την Νάσια Μυλωνά, την Βάσω Κολλιδά, την Αναστασία Περάκη, την Άντζελα Ευρυπίδη αλλά και επαγγελματίες της μόδας που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στο εξωτερικό.

Η ένοπλη επίθεση έξω από το σπίτι της

Ήταν Ιανουάριος του 2016 και η Έλενα Χριστοπούλου επέστρεφε στο σπίτι της με τον σύζυγό της, hair stylist Πάνο Καλλίτση. Ξαφνικά, άγνωστοι άνδρες, φορώντας κουκούλες τους επιτέθηκαν και πυροβόλησαν τρεις φορές τον γνωστό κομμωτή στο στήθος και τα πόδια και εκείνη στο χέρι.

Ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης και η booker Έλενα Χριστοπούλου σε παλαιότερη κοινή τους εμφάνιση NDP Photos

Ένα χρόνο αργότερα και κατά τη διάρκεια της δίκης για την υπόθεση, η Έλενα Χριστοπούλου περιέγραφε την νύχτα εκείνη που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή της και του συζύγου της. «Φτάσαμε σπίτι, ανοίξαμε την πόρτα του γκαράζ. Ενώ εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο, άκουσα το σύζυγό μου να λέει ένα “ωχ!”. Τον ρωτάω τι έχει συμβεί και και τότε βλέπω από το παράθυρο του συνοδηγού ένα άτομο με σκούρα ρούχα και καλυμμένο το πρόσωπό το να με σημαδεύει. Εκεί λέω “πάει. Τελείωσε η ζωή μου» κατέθετε στο δικαστήριο.

Εκεί λέω “πάει. Τελείωσε η ζωή μου

«Ο άνδρας μου κλείδωσε το αυτοκίνητο, πήγε να κάνει όπισθεν και εκείνη τη στιγμή θρυμματίστηκε το τζάμι και με χτύπησε η σφαίρα» σημείωνε. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε, η ίδια βγήκε από το αυτοκίνητο και τότε ο δράστης της είπε να σκύψει. «Βιαιοπραγούσε σε βάρος μου. Ήμουν πολύ φοβισμένη, δεν το έχω ξανανιώσει αυτό στη ζωή μου. Άκουσα τον Πάνο να φωνάζει “όχι ρε που… στην καρδιά;» προσέθετε.

Ένιωθα ότι έχουν σκοτώσει το σύζυγο μου

«Πίστευα ότι ο άνδρας μου είναι νεκρός» δήλωνε ενώπιον της έδρας προτού περιγράψει πως κατάφερε να βγει από το γκαράζ, ουρλιάζοντας: «Ένιωθα ότι έχουν σκοτώσει το σύζυγο μου. Ήθελα να μαζευτεί κόσμος να μπορέσουμε να σωθούμε. Στο δρόμο προσπαθούσα να σταματήσω τα αυτοκίνητα. Κάποια στιγμή γύρισα και τον είδα να ανεβαίνει. Τότε ήταν που είπα: “Παναγία μου, μπορεί να σωθεί».

Στις αρχές του 2018 κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει, γεγονός που επιβεβαίωσαν αργότερα και οι ίδιοι.

Ο ρόλος της στο Next Top Model

Η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρει στους Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου πως αντιμετωπίζει τον ρόλο της στο παιχνίδι σοβαρά. Όπως λέει αισθάνεται πως κάνει τη δουλειά της, με τη μόνη διαφορά πως παράλληλα γράφουν και οι κάμερες. «Τα κορίτσια αυτά είναι νέα πρόσωπα, ζουν με κάμερες 24/7 και είναι πάρα πολύ δύσκολο γι’ αυτές» τονίζει και προσθέτει: «Είμαι και αυστηρή, αλλά είναι παιδιά».

Πάντως, παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα όλοι μιλούν για την κλίκα των τριών στο GNTM, η Έλενα Χριστοπούλου δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για εκείνες. «Κάποιοι άνθρωποι είναι πιο οξύθυμοι από τους άλλους, πιο δίκαιοι από τους άλλους» είπε και εξήγησε πως ο ρόλος της είναι να συμβουλέψει τις διαγωνιζόμενες όσο καλύτερα γίνεται για να μην εκτεθούν.

Δείτε την συνέντευξή της:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα