Η Ελευθερίου αποκάλυψε την αλήθεια για τις κάμερες στο Survivor

Η Ελευθερίου αποκάλυψε την αλήθεια για τις κάμερες στο Survivor
Η Ελευθερία Ελευθερίου video printscreen

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή της στο Survivor, για τις κρίσεις πανικού, ενώ αποκάλυψε για ποιο λόγο οι παίκτες σταματούσαν να μιλάνε, όταν πλησίαζαν οι κάμερες.

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show το βράδυ της Τρίτης (1/6) και μίλησε για την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή της στο Survivor, για τις κρίσεις πανικού που βίωσε στο ριάλιτι, ενώ αποκάλυψε για ποιο λόγο οι παίκτες σταματούσαν να μιλάνε, όταν πλησίαζαν οι κάμερες.

“Όταν βγαίνεις από το παιχνίδι κρατάς τα ωραία του. Η καλύτερη στιγμή μου ήταν το πάρτι της ένωσης πέρα από τα έπαθλα, που καταφέρνεις και τρως μετά από έναν αγώνα. Είδαμε και τον Τζέισον Ντερούλο“, είπε αρχικά.

“Η πιο άσχημη στιγμή στο παιχνίδι μέσα ήταν που για πρώτη φορά έπαθα κρίση πανικού, ένιωθα ότι ήμουν κλεισμένη σε ένα χώρο που δεν υπήρχε διέξοδος. Σκέφτηκα πολλές φορές να αποχωρήσω, με σταμάτησε ο Καλίδης και ο Κρις, προσπαθούσαν να με μεταπείσουν παρόλα αυτά ήμουν ανένδοτη. Ένιωθα ότι ψυχολογικά δεν μπορούσα να το διαχειριστώ” τόνισε η τραγουδίστρια.

“Πολλές φορές συζητούσαμε προσωπικά θέματα και όταν ερχόταν η κάμερα σταματούσαμε, ειδικά στην αρχή. Εγώ έχω ένα κόμπλεξ με τις κάμερες. Μετά ξεχνάς. Στην αρχή σκεφτόμουν πώς είναι το μαλλί και το μακιγιάζ. Μετά δεν σε νοιάζει τίποτα”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα