“I Love Σου Κου”: Παραίτηση – βόμβα από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

Διαβάζεται σε 2'
Εκπομπή "I Love Σου Κου"
Εκπομπή "I Love Σου Κου" ANT1

Η Τζο Κουτσοκώστα αποχώρησε από την ομάδα της εκπομπής με παρουσιάστρια την Μπέτυ Μαγγίρα “I Love Σου Κου”. Τι λέει η ίδια για την απόφασή της.

Πολλές αλλαγές αναμένονται με τη νέα χρονιά στην εκπομπή “I Love Σου Κου” με παρουσιάστρια την Μπέτυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

Η εν λόγω ψυχαγωγική εκπομπή βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο των τηλεοπτικών ρεπορτάζ τον τελευταίο καιρό, καθώς είχε γίνει γνωστό ότι πρόκειται να γίνουν ανακατατάξεις.

Ωστόσο, ένα από τα μέλη της εκπομπής αποχώρησε προτού παρθούν οι τελικές οι αποφάσεις και γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο λόγος για την Τζο Κουτσοκώστα, η οποία αποχώρησε από το σχήμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Breakfast@Star”, η Τζο Κουτσοκώστα ανακοίνωσε την απόφαση της στην ομάδα της εκπομπής χθες το βράδυ.

Σημειώνεται πως η ίδια προέρχεται από τον χώρο του ραδιοφώνου και ήταν η πρώτη φορά που είχε παρουσία σε τηλεοπτικό πάνελ.

 

Τζο Κουτσοκώστα: Τι λέει για την αποχώρησή της

Πάντως, σήμερα το πρωί, η Τζο Κουτσοκώστα προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” για τους λόγους της αποχώρησής της.

“Δεν συνέβη κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. Απλά ένιωθα ότι δεν μπορώ να ταιριάξω με την ομάδα. Ένιωθα ότι η ομάδα κάπως προχωράει μπροστά και εγώ μένω πίσω, ότι δεν μπορώ να είμαι παρορμητική, ότι δεν μπορώ να συμβάλω στον στόχο που είχαμε σαν ομάδα. Δεν ένιωθα καλά και αποφάσισα να παραιτηθώ”.

“ο κομμάτι του gossip με δυσκόλεψε πολύ, αλλά μην γελιόμαστε, ήξερα τι πάω να κάνω. Δεν έχω μάθει να κριτικάρω και να κουτσομπολεύω τους άλλους, δεν ήμουν αυθόρμητη. Δεν το έχω. Δεν μπορούσα να το κάνω, δεν μου έβγαινε αυθόρμητα. Δεν το υποτιμάω, αλλά δεν είναι κάτι που το έχω μάθει εγώ” πρόσθεσε η Τζο Κουτσοκώστα.

Σε επικοινωνία που είχε η εκπομπή “Πάμε Δανάη” μαζί της, η ίδια δήλωσε:

“Πράγματι παραιτήθηκα χθες από τον ΑΝΤ1. Η σύμβασή μου έληγε κανονικά στις 30 Ιουνίου. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι κυρίως προσωπικοί, αλλά δεν κρύβω ότι δεν ταίριαξα με την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής. Δεν επιρρίπτω ευθύνες σε κανέναν. Μίλησα με τη Μπέτυ Μαγγίρα και αιφνιδιάστηκε. Ήταν σύντομη η συνομιλία μας και μου ευχήθηκε “Καλές Γιορτές””.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα