Η Μέριλ Στριπ έρχεται να απογειώσει το Big Little Lies

Η Μέριλ Στριπ έρχεται να απογειώσει το Big Little Lies
FILE - In this Jan. 10, 2018 file photo, actress Meryl Streep poses for photographers at the premiere of "The Post" in London. Streep will join the cast of HBO's "Big Little Lies," playing Mary Louise Wright, mother-in-law of Nicole Kidman's character Celeste Wright. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, File) Joel C Ryan/Invision/AP

Όπως έγινε γνωστό η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα συμμετάσχει στο καστ της δεύτερης πολυαναμενόμενης σεζόν της σειράς του HBO

Λόγους για να αναμένουμε τη δεύτερη σεζόν της σειράς Big Little Lies είχαμε ήδη αρκετούς όσοι είδαμε την πρώτη, αλλά μόλις τώρα αποκτήσαμε άλλον ένα. Ο λόγος για τη συμμετοχή της Μέριλ Στριπ στο καστ του δεύτερου κύκλου, που όσο να το κάνουμε γεννά ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες.

Όπως έγινε γνωστό η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που μόλις απέσπασε άλλη μια υποψηφιότητα για τον ρόλο της στην ταινία «The Post», θα εμφανιστεί στο Big Little Lies ως η μητέρα του Πέρι Ράιτ, του βίαιου δηλαδή άντρα της Νικόλ Κίντμαν στη σειρά.

Η Στριπ λοιπόν θα υποδυθεί τη μητέρα του, Μαίρη Λουίζ, η οποία καταφτάνει στο Μόντερεϊ προς αναζήτηση απαντήσεων για το θάνατο του γιου της.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Variety η αμοιβή της κατά πολλούς σιδηράς κυρίας του κινηματογράφου θα αγγίζει τα 800.000 δολάρια το επεισόδιο.

Το HBO ανακοίνωσε την επιστροφή της σειράς τον περασμένο Δεκέμβριο προς ευχαρίστηση πολλών θαυμαστών.

Η σειρά άλλωστε σάρωσε στις Χρυσές Σφαίρες με τη Νικόλ Κίντμαν, τη Λόρα Ντερν να κερδίζουν αντίστοιχα τα βραβεία Α’ και Β’ Γυναικείου Ρόλου σε μίνι σειρά και τηλεόραση, τον Alexander Skarsgard το βραβείο του Β’ Ανδρικού Ρόλου στην τηλεόραση και τη σειρά στο σύνολο να βραβεύεται στην κατηγορία της καλύτερης μίνι σειράς ή τηλεοπτικής ταινίας. Τόσο η Κίντμαν όσο και ο συμπρωταγωνιστής της βραβεύθηκαν επίσης και στα βραβεία SAG, ενώ απέσπασαν πέρυσι και οκτώ βραβεία Emmy.

(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, File)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα