Η Μπέτυ Μαγγίρα στο OPEN – Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Η Μπέτυ Μαγγίρα στο OPEN – Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού
Instagram@betty_maggira

Το τηλεοπτικό κανάλι OPEN επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την Μπέτυ Μαγγίρα να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη με μία επίσημη ανακοίνωση.

Η Μπέτυ Μαγγίρα θα αναλάβει έναν νέο ρόλο από τη νέα σεζόν στο OPEN, αφού θα την δούμε να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του τηλεοπτικού καναλιού.

Ο τηλεοπτικός σταθμός την υποδέχτηκε την παρουσιάστρια το απόγευμα της Παρασκευής με μία επίσημη ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του OPEN

“Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, με συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, η Μπέττυ έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, με αστείρευτες δημιουργικές ιδέες και αμέριστη αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται.

Από τη νέα σεζόν, η Μπέττυ ανοίγει την πόρτα στην πρωινή ζώνη του OPEN με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο και φέρνει μαζί της κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ.”

Στην συνέχεια η Μπέτυ Μαγγίρα ανήρτησε και αυτή τα ευχάριστα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία της από την ώρα της υπογραφής του συμβολαίου.

“Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ!!! I’m OPEN. Με μεγαλη μου χαρα κι ενθουσιασμό σας ανακοινώνω πως ανήκω στην οικογένεια του opentvgr !Από Σεπτέμβρη θα τα «λέμε» κάθε πρωί παρέα! Ετοιμάστε φλιτζάνια! Μαζί θα πίνουμε τον καφέ μας!” έγραψε η ίδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα