Η Παραλία: Έκανε πρεμιέρα και ενθουσίασε το Twitter – Οι σκηνές και οι ηθοποιοί που ξεχώρισαν

Η Παραλία: Έκανε πρεμιέρα και ενθουσίασε το Twitter – Οι σκηνές και οι ηθοποιοί που ξεχώρισαν
Η Παραλία ΕΡΤ

Η νέα σειρά της ΕΡΤ που διαδραματίζεται στα Μάταλα του 1969, "Η Παραλία", άφησε θετικές εντυπώσεις στο κοινό κατά την πρεμιέρα της. Πώς σχολίασαν οι τηλεθεατές του Twitter το πρώτο επεισόδιο.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (04/09) η πολυαναμενόμενη σειρά της ΕΡΤ με τίτλο “Η Παραλία”, η οποία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα “Το κορίτσι με το σαλιγκάρι” της Πηνελόπης Κουρτζή, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη.

Με ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών “Η Παραλία” μάς μεταφέρει στα Μάταλα της Κρήτης. Εκεί, κάτω από τη σκιά των μοναδικών βράχων, μυστήριο, έρωτας και συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες συμπληρώνουν το ειδυλλιακό σκηνικό. Τα όνειρα και οι εφιάλτες των πρωταγωνιστών βγαίνουν στην επιφάνεια. Πόσα σκοτεινά μυστικά μπορεί να κρατήσει η παραλία της ανεμελιάς;

Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στις 22:45 στην ΕΡΤ1.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς, για το οποίο είχαμε γράψει χθες τις δικές μας εντυπώσεις, ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό, με το hashtag #HParalia να γίνεται πρώτο trend στο Twitter.

Συγκεκριμένα, στους χρήστες άρεσε το “ταξίδι” στην εποχή των χίπηδων και των “παιδιών των λουλουδιών” στην Κρήτη, σχολιάζοντας την αισθητική και την φωτογραφία της σειράς.

Κυρίως, όμως, σχολιάστηκαν θετικά οι ηθοποιοί που απαρτίζουν τη σειρά, με τους πρωταγωνιστές Δανάη Μιχαλάκη και Γιάννη Κουκουράκη (Υπατία και Γιώργος) να κλέβουν την παράσταση, και την πρώτη σκηνή της πρότασης γάμου να ξεχωρίζει κατευθείαν. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που είχε αγαπηθεί πολύ στις “Άγριες Μέλισσες”, γι’ αυτό και οι τηλεθεατές χάρηκαν που τους βλέπουν ξανά μαζί να “ξεδιπλώνουν” τη χημεία τους.

Επίσης, ξεχώρισε ένα ακόμη ζευγάρι, η Γιούλικα Σκαφιδά με τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, οι οποίοι είχαν παίξει ξανά μαζί στην περσινή σειρά της ΕΡΤ “Μια νύχτα του Αυγούστου”, που ήταν η συνέχεια από το θρυλικό “Νησί”. Θετικά σχολιάστηκαν, επίσης, ο Γιώργος Νινιός, η Νάνσυ Μπούκλη και ο Κώστας Νικούλι που γνωρίσαμε στον “Σασμό”.

Η Παραλία: Τα θετικά σχόλια στο Twitter

Η Παραλία: Το trailer του δεύτερου επεισοδίου

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα